Ο ταμίας του Γιάννου και η διαδρομή της μίζας, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Ο ταμίας του Γιάννου και η διαδρομή της μίζας, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Αποκλειστικό: Ο ταμίας του Γιάννου Παπαντωνίου και η διαδρομή της μίζας. Οι λίστες Λαγκάρντ και Μπόγιαρνς αποκαλύπτουν ύποπτες συναλλαγές και όταν ήταν υπουργός Οικονομικών.

Noor1: Τα πάρε…δόση της δικαιοσύνης. Χίλιες και μια νύχτες και ημέρες, παρασκηνίου, συγκάλυψης και συναλλαγής.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εχθρός της ΝΔ ο… Παυλόπουλος. Κατηγορούν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά και τον Κώστα Καραμανλή ως συνομιλητές του Τσίπρα.

Τράπεζα της Ελλάδος: Στο κίνημα «Δεν πληρώνω» ο Γιάννης Στουρνάρας.

Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους υποχρεώνει την Τράπεζα της Ελλάδος να καταβάλει τις έκτακτες εισφορές που αποφεύγει συστηματικά να αποδώσει.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Εγκέφαλοι λουκάνικα ψημένοι στα μπογδάνικα. Το προφίλ ενός διασκεδαστή που ήθελε να γίνει στιχοπλόκος.

Μπλοκάκια: Ζητούν προκαταβολή από όσους τα έκλεισαν. Στα δίχτυα του Taxis ελεύθεροι επαγγελματίες που έκαναν διακοπή εργασιών και έκλεισαν το δελτίο παροχής υπηρεσιών τους το 2016.

Πάνος Σκουρλέτης: «Ο Κυριάκος είναι ο καλύτερος σύμμαχος της κυβέρνησης».

Τζίμης Πανούσης: «Όσα λέγονται για τη μαγεία της Επιδαύρου είναι μαλακίες»

Ακροδεξιό παραλήρημα με… μπούργκα. Μια σχολική παράσταση για τη Μικρασιατική Καταστροφή έτυχε πρωτοφανούς προπαγάνδας υπό τον φόβο της μουσουλμανοποίησης.

-G20: Τέσσερις γόρδιοι δεσμοί και ένα φιάσκο για 20. Οι είκοσι πλουσιότερες χώρες του κόσμου δεν μπόρεσαν να βρουν καν κοινό έδαφος στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τον πλανήτη.

Ηλεία :«Θα ξανακαούμε ζωντανοί!». Δέκα χρόνια μετά τις φονικές πυρκαγιές η κατάσταση στην περιοχή παραμένει η ίδια, καθώς δεν έχει εκπονηθεί ακόμη κανένα επιχειρησιακό σχέδιο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter