Ο Τατσόπουλος… λάτρης του Μητσοτάκη: «Είναι ηγέτης… η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας»!

Ο Τατσόπουλος… λάτρης του Μητσοτάκη: «Είναι ηγέτης… η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας»!

«Γίνατε ξαφνικά ΝΔ;», ρωτάει ο δημοσιογράφος του onlarissa.gr τον συγγραφέα και εσχάτως συνεργαζόμενο και υποψήφιο βουλευτή με τη ΝΔ, Πέτρο Τατσόπουλου, για να λάβει την αφοπλιστική απάντηση; «Φυσικά και δεν έγινα ΝΔ. Εξακολουθώ να ανήκω στην Κεντροαριστερά, όπως και τότε που συνεργαζόμουν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω να υπηρετήσω το σχέδιο του Μητσοτάκη για διεύρυνση της ΝΔ και αυτό όχι για τη ΝΔ αλλά για τη χώρα. »!

Ο κ. Τατσόπουλος είναι λοιπόν και “κεντροαριστερός” και… μητσοτακικός! Μάλιστα δήλωσε απερίφραστα και ότι «ο Μητσοτάκης είναι η τελευταία ευκαιρία της χώρας. Αυτή είναι η μόνη λύση για να σπάσει ο φαύλος κύκλος του λαϊκισμού»!!

Σε ερώτηση για το κατά πόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ηγέτης, απάντησε με… παρρησία: 

«Ο Μητσοτάκης είναι ηγέτης. Έχει καταφέρει να κρατήσει το κόμμα του ενωμένο, παρά όλες τις παγίδες που στήθηκαν με στόχο τη διάσπαση της ΝΔ». 

Το οξύμωρο είναι ότι στην ίδια συνέντευξή του ο Πέτρος Τατσόπουλος χαρακτήρισε ως «νέα γενιά καιροσκόπων αυτή που βλέπουμε σήμερα στα πρόσωπα του Τζανακόπουλου ή της Αχτσιόγλου»! Από τα λεγόμενα του ιδίου, ωστόσο, προκύπτει ότι ο ακραίος καιροσκοπισμός κρύβεται μάλλον στις δικές του πολιτικές επιλογές να συνεργαστεί με τη ΝΔ του Κυριάκου, του Άδωνη και των άλλων (ακρο)δεξιών παιδιών. Μένει να φανεί πού θα σταματήσει ο κατήφορος του συγγραφέως… 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter