Ο «τελικός» ΟΦΗ – Πλατανιάς για μία θέση στη Super League ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

Ο «τελικός» ΟΦΗ – Πλατανιάς για μία θέση στη Super League ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 19:00, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τον δεύτερο αγώνα μπαράζ, ΟΦΗ – Πλατανιάς για μία θέση στο πρωτάθλημα της Super League της νέας σεζόν.

Οι δύο ομάδες έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 0-0 στο πρώτο παιχνίδι στα Περιβόλια και καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» σε έναν «τελικό» παραμονής ή ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί απο το Novasports1HD και ηχητικά από το Novasports.gr σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Διονύση Στρούμπου και Αποστόλη Λάμπου.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του αγώνα μπαράζ από τις 18:30 με το PreGame της «Ώρας των Πρωταθλητών» που θα μεταδοθεί από το Novasports1HD σε παρουσίαση του Άγγελου Στυλιάδη με όλα τα τελευταία νέα των δύο «μονομάχων». Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, θα ακολουθήσει επίσης στο Novasports1HD το PostGame της «Ώρας των Πρωταθλητών» με τον Άγγελο Στυλιάδη με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter