Ο τέντζερης της tesla και η ηγεσία της ΝΔ

Ο τέντζερης της tesla και η ηγεσία της ΝΔ

Περίεργο πράγμα η ζωή αλλά το μυστικό είναι να προχωράς με αξιοπρέπεια ό,τι κι αν στέλνει στο δρόμο σου. Το γράφω γιατί πέρα από τις ιδεολογικοπολιτικές διαφορές η αμετροέπεια της σημερινής ηγεσίας της ΝΔ σπάει κόκκαλα.

Προσέξτε, χωρίς ίχνος σεβασμού απέναντι στην ίδια τη ζωή, στην ιστορία, στον ιδεολογικό αντίπαλο αλλά και στον ύστερο Καραμανλισμό που ξαναέβαλε την Αριστερά στις ράγες του επίσημου κράτους, εξέδωσε παραμονές της δολοφονίας Λαμπράκη ένα non paper που ανέφερε: «Την ώρα που σε όλο τον κόσμο συζητούν για ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν μείνει κολλημένοι στα τρίκυκλα. Πιο αξιοθρήνητοι από ποτέ…».

Το κόμμα που αυτοδιοικητικό του στέλεχος και δήμαρχος μεγάλης πόλης έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επίθεση στον συνάδελφό του Γιάννη Μπουτάρη, ότι «αυτή είναι η μοίρα των προδοτών», κάνει επίδειξη νεοφιλελέ χιούμορ χειρίστου είδους για «ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα» και «τρίκυκλα»! Ότι ντε και καλά αυτοί οδηγούν διαστημόπλοιο στην Ψαρού υπό τους ήχους άσματος του Ρέμου (χωρίς απόδειξη εννοείται) κι ο «αξιοθρήνητος» αντίπαλος τρίκυκλο. Μόνο που τρίκυκλο το οδηγούσαν ομοϊδεάτες τους και γύρισαν πολλά χρόνια πίσω το ρολόι της ιστορίας δολοφονώντας έναν άνθρωπο και πολιτικό που οραματίζονταν ένα ειρηνικό μέλλον ισότητας και δικαιοσύνης για όλους. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους σημερινούς νεοφιλελέδες στη ΝΔ.

Ομολογουμένως χρειάζεται πολύ θράσος ή πολύ πάθος για χρήμα και εξουσία για να εξομοιώνει κάποιος τους «αγανακτισμένους» με την ακροδεξιά, τα γιαούρτια με τις δολοφονίες και τον Μαδούρο με τον Τσίπρα, θράσος που η σημερινή ηγεσία της ΝΔ φαίνεται ότι διαθέτει και με το παραπάνω αλλά από τη ζώσα ιστορία της χώρας εσύ να προκρίνεις την tesla και μάλιστα να πανηγυρίζεις γι αυτό, πάει πολύ.

Η ώσμωση του φασισμού με τον νεοφιλελευθερισμό είναι πραγματικότητα παγκοσμίως και τα υψηλά δώματα στην Πειραιώς μας παρουσιάζουν πλέον το έργο κάθε απόγευμα δωρεάν.

Η «σοβαρή Χρυσή Αυγή» των Μπαλτάκου – Σαμαρά κύλησε και βρήκε το καπάκι του νεοφιλελευθερισμού τύπου Μαυρίδη, με τέντζερη τον, ακροδεξιών απόψεων, τηλεπωλητή και εθνική τσιρίδα Άδωνη.

Και εντός του για να ακούγονται βαράν τα αντιαριστερά νταούλια του «Γερούν γερά», του «βάστα Σόιμπλε» και του «μαζί τα φάγαμε». Μόνο που ο θόρυβος από τα σκάνδαλα που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία είναι δυνατότερος, ας μη το λησμονούν αυτό…  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter