Ο θαυμαστός κόσμος του κ. Μητσοτάκη

Ο θαυμαστός κόσμος του κ. Μητσοτάκη

Αποδείχτηκε περίτρανα χθες ότι οι υπουργοί και οι «σοφοί» σύμβουλοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη ζούνε σε μια εικονική πραγματικότητα.

Από τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στο briefing της Πέμπτης, ειδικά για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αποδεικνύεται όχι μόνο ότι δεν έχουν μπει ποτέ σε λεωφορείο, τρόλεϊ ή μετρό αλλά και ότι όταν τους μεταφέρουν οι πολυτελείς λιμουζίνες τους εντός της πρωτεύουσας δεν κοιτούν έξω.

Η ανεκδιήγητη λοιπόν ομάδα που κυβερνάει τη χώρα εδώ και δεκατέσσερις μήνες δια του εκπροσώπου της υποστήριξε ότι «ειδικά για τα λεωφορεία, από τα στοιχεία, του ΟΑΣΑ, γίνεται σαφές ότι η πληρότητα – άνω του 65% – των οχημάτων στις ώρες αιχμής δεν ξεπερνά το 5,5 %.»

Το απόλυτο ψέμα και η απόλυτη ξεδιάντροπη κοροϊδία των κατοίκων της Αττικής. Το τι γίνεται κάθε πρωί και κάθε μεσημέρι στις συγκοινωνίες του λεκανοπεδίου και των γύρω περιοχών φαίνεται στις χιλιάδες φωτογραφίες που κατακλύζουν καθημερινά τα social media.

Αλλά και από τα ρεπορτάζ των καλοπληρωμένων από την κυβέρνηση Μέσων Ενημέρωσης που δεν μπορούν ούτε αυτά πλέον να καλύψουν την πραγματικότητα.

Είναι τόσο μεγάλος πλέον ο πανικός τους από τα καταστροφικά αποτελέσματα της πολιτικής τους που προσπαθούν με διαγγέλματα και συνεντεύξεις Τύπου να πείσουν ότι αυτό που ζουν καθημερινά εκατομμύρια πολίτες δεν είναι η ζοφερή καθημερινότητα, αλλά βρίσκεται στη φαντασία τους.

Έχουμε ξαναγράψει ότι μπροστά σε αυτά που υποστηρίζουν οι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας οι κλασσικοί της επιστημονικής φαντασίας θα κατέβαζαν τα μολύβια τους και θα έσκιζαν τα χειρόγραφά τους.

Αλλά ας επανέλθουμε στην πραγματική ζωή. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αποσείσει από πάνω της οποιοδήποτε ίχνος ντροπής.

Ουδείς πολιτικός, ούτε καν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, έχει κυβερνήσει τη χώρα κοροϊδεύοντας τόσο ξεδιάντροπα τον ελληνικό λαό όσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και αυτό έχει πλέον αρχίσει να γίνεται συνείδηση και στους πιο φανατικούς υποστηρικτές του. 

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter