Ο Θεοδωρικάκος ήθελε να πατάξει το έγκλημα… αλλά είχε καραντίνα (Video)

Ο Θεοδωρικάκος ήθελε να πατάξει το έγκλημα… αλλά είχε καραντίνα (Video)

Η καραντίνα φαίνεται πως στάθηκε εμπόδιο στην «πάταξη του εγκλήματος» από την αστυνομία του Θεοδωρικάκου, η οποία ωστόσο δεν διστάζει να πυροβολήσει έξω από πανεπιστήμια, να τα κάνει γυαλιά καρφιά σε φοιτητικές εστίες, να χτυπάει με μένος φοιτητές, και να επιτίθεται κατά τη διάρκεια συναυλιών με κίνδυνο να ποδοπατηθούν άνθρωποι.

Αυτό δεν το λέμε εμείς, το λέει ο ίδιος ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος υποστήριξε πως «υπήρξε ανοχή στην ανομία στα πανεπιστήμια» αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι γιατί… είχαμε καραντίνα.

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανέφερε στην ΕΡΤ: «Υπήρχε ανοχή για πολλά χρόνια, υπήρξε ανοχή», με τον δημοσιογράφο να τον διακόπτει και να ρωτά εάν γνώριζαν πως υπήρχε συμμορία στου Ζωγράφου. Τότε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, είπε: «Σας λέω κάτι καινούργιο, ότι για πολλά χρόνια υπήρξε από προηγούμενες κυβερνήσεις ανοχή στην ανομία;» με τον δημοσιογράφο να του απαντά «ναι, αλλά είστε εσείς τρία χρόνια τώρα κυβέρνηση». Έτσι ο υπουργός, προσπαθώντας να σώσει την κατάσταση ανέφερε πως «Ναι αλλά τα δύο χρόνια υπήρχε καραντίνα και δεν μπορούσε κανένας να κάνει τίποτα σοβάρο».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter