Ο Τικίνιο εκτέλεσε την Φενέρ (1-0) και ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ

Ο Τικίνιο εκτέλεσε την Φενέρ (1-0) και ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ

Ο Ολυμπιακός σκόραρε στο 90’, νίκησε 1-0 την Φενέρμπαχτσε στο Φάληρο και προκρίθηκε πανάξια στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η πρωτιά του τέταρτου ομίλου με τους Πειραιώτες να δοκιμάζονται εκτός έδρας με την Αντβέρπ.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 5′. Ο Μασούρας από δεξιά έβγαλε υπέροχη συρτή σέντρα, όμως από θέση τετ α τετ ο Αγκιμπού Καμαρά δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα.

Η Φενέρ γρήγορα ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 18’ είχε δοκάρι μετά από σουτ του Καχβετσί. Και πριν συνέλθει ο Ολυμπιακός, η τουρκική ομάδα έχασε κι άλλη ευκαιρία στο 20’ με τον αμαρκάριστο Μπερίσα να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Στο 21’ οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν με τους Μασούρα, Λαλά, ενώ στο 24’ ο Παπασταθόπουλος έγινε αναγκαστική αλλαγή και ο Μπα πήρε τη θέση του.

Στην συνέχεια ο Ελ Αραμπί απείλησε δύο φορές (32’, 38’), χωρίς να σκοράρει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν προφανώς ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του και γι’ αυτό στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου έκανε δύο αλλαγές χρησιμοποιώντας τους Μπουχαλάκη, Λόπες.

Στο 53΄η Φενέρ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Γιαντάς και ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο γκολ στο 74’ με τον Ελ Αραμπί.

Το ματς κρίθηκε στην εκπνοή του. Στο 90’ ο Ρέαμπτσιουκ έβγαλε σέντρα – ξυραφιά και ο Τικίνιο εκτέλεσε τον Οζέρ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ισπανός διαιτητής Λαόθ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπα, Τικίνιο, Πέλκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Bατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος (24’ Μπα), Εμβιλά, M. Καμαρά (46’ (46’ Μπουχαλάκης), Μασούρας (68’ Βαλμπουενά), Ονιεκούρου (46’ Λόπες), Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί (81’ Τικίνιο).

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Οζέρ, Οσάγι-Σάμιουελ, Νόβακ (78’ Σάλαϊ), Κιμ, Τισεράν, Γιαντάς, Σόσα, Ζάιτς (65’ Μέιερ), Καχβετσί (65’ Πέλκας), Ρόσι (78’ Καντιόγλου), Μπερίσα.

**Στο άλλο ματς του ομίλου η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αντβέρπ.

Η βαθμολογία στον 4ο όμιλο είναι:

1. Άϊντραχτ Φρανκφούρτης 11 (9-5)

2. Ολυμπιακός 9 (8-6)

3. Φενερμπαχτσέ 5 (6-7)

4. Αντβέρπ 2 (5-10)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter