Ο Τίμοθι Σαλαμέ τραγουδάει… Ντίλαν

Ο Τίμοθι Σαλαμέ τραγουδάει… Ντίλαν

Έτοιμος για όλα ο ανερχόμενος σταρ και κυρίως για τη μεταμόρφωση του ως Ντίλαν στη νέα ταινία του Μάνγκολντ για τον ζωντανό θρύλο της μουσικής.

Είναι βέβαιο ότι η επόμενη ταινία του Τζέιμς Μάνγκολντ, σκηνοθέτη που βιώνει μια δεύτερη σαφώς πιο εμπορική καριέρα μετά από το πρόσφατο χιτ «Ιντιάνα Τζόουνς και ο δίσκος του πεπρωμένου» (αλλά και τα επερχόμενα πρότζεκτ της Marvel και του νέου «Star Wars» που έχει αναλάβει) θα είναι από εκείνες που θα συζητηθούν περισσότερο την επόμενη χρονιά. Το πολυαναμένομενο «A Complete Unknown» με πρωταγωνιστή τον Τίμοθι Σαλαμέ στο ρόλο του Μπομπ Ντίλαν είναι μια ταινία για τα πρώτα μουσικά βήματα του τραγουδοποιού και την μετατροπή του σε σύμβολο της επαναστατημένης γενιάς των 60ς. Το σενάριο επικεντρώνεται κυρίως στη σχέση του Ντίλαν με την Τζόαν Μπάεζ, την οποία υποδύεται η Μόνικα Μπαρμπάρο αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση του μουσικού να ενσωματώσει στοιχεία ροκ εν ρολ στον ήχο των φολκ άλμπουμ «Bringing It All Back Home» και «Highway 61 Revisited». Μάλιστα πριν από λίγες μέρες δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο όπου οι Σαλαμέ- Μπαρμπάρο τραγουδούν μαζί το κλασικό τραγούδι του Ντίλαν «Girl from the North Country» και παραλίγο να πέσει το Ίντερνετ. 

Θυμίζουμε ότι η ταινία άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά από το 2020 κι είχε αρχικό τίτλο «Going Electric» με τον Μάνγκολντ να θεωρείται εξ αρχής ως ιδανικός σκηνοθέτης για να γυρίσει σε ταινία τη ζωή του Ντίλαν λόγω της πετυχημένης βιογραφίας του για τον Τζόνι Κας «Walk the Line». Εκείνο το φιλμ του 2005 θεωρείται ακόμη και σήμερα ως μια από τις καλύτερες μουσικές βιογραφίες στη μεγάλη οθόνη, με την Ριζ Γουίδερσπουν να κερδίζει το Οσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου και τον Χοακίν Φίνιξ στο ρόλο του Καν να αποσπά μια υποψηφιότητα για τον Α’ Ανδρικό Ρόλο. 

Δείτε τη σκηνή στο twitter όπου ο Σαλαμέ, ο οποίος φημολογείται ότι θα ερμηνεύει όλα τα κομμάτια της ταινίας και η Μπαρμπάρο τραγουδούν μαζί το κλασικό τραγούδι του Ντίλαν «Girl from the North Country».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter