«Ο Τράγκας έφυγε χωρίς να το πάρει χαμπάρι», λέει ο γιατρός του (Video)

«Ο Τράγκας έφυγε χωρίς να το πάρει χαμπάρι», λέει ο γιατρός του (Video)

Ο Χρήστος Ζούπας, που ήταν γιατρός του Γιώργου Τράγκα ο οποίος έφυγε από τη ζωή νικημένος από κορονοϊό, εξηγεί πως ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πώς έφυγε.

Ο δημοσιογράφος είχε για πολλά χρόνια ζάχαρο και ο γιατρός τον χαρακτήρισε ως ένα ζωηρό παιδί, που δεν συμβιβαζόταν με την ηλικία και το πρόβλημά του.

Μιλώντας στο Mega, ο Χρ. Ζούπας, τόνισε: «Όταν είσαι ένας άνθρωπος της δραστηριότητας και της καθημερινότητας, πολλές φορές δεν συνειδητοποιείς ότι κουβαλάς 30 με 35 χρόνια γλύκας που έχουν προκαλέσει φθορά στα αγγεία σου. Νιώθω άσχημα, μετά από μία τέτοια περιπέτεια, δεν ξέρω, επειδή είχαμε καθημερινή επαφή τον τελευταίο καιρό νομίζω πως έχω πει τόσα πολλά, που νομίζω ότι η σιωπή είναι το καλύτερο φάρμακο», είπε.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι αυτή τη στιγμή ο Γιώργος έφυγε χωρίς να το πάρει χαμπάρι. Την παραμονή νόμιζε πως ήταν μία γρίπη και θα περάσει. Δυστυχώς ο ιός αυτός έχει μία επιθετικότητα, σε περιτριγυρίζει σαν τον λύκο και σου ορμάει», ανέφερε.

Επιπλέον, ο κ. Ζούπας τόνισε πως μία λοίμωξη στους ανθρώπους με σακχαρώδη διαβήτη μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα. Μία πρώτη αντίδραση είναι η αύξηση του ζαχάρου, η οποία με την σειρά της ανεβάζει την πηκτικότητα του αίματος και το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter