Ο Τράγκας ζήλεψε το μίσος του Αμβρόσιου και βλέπει εισβολή αλιγατόρων στο Μαξίμου…

Ο Τράγκας ζήλεψε το μίσος του Αμβρόσιου και βλέπει εισβολή αλιγατόρων στο Μαξίμου…

Το μίσος του Αμβρόσιου για τον πρωθυπουργό και τη «βεβαιότητα» ότι οι πυρκαγιές οφείλονται σε θεϊκή οργή ζήλεψε προφανώς ο Γιώργος Τράγκας, όπως φαίνεται και από το ποστ του στο Facebook, όπου μπλέκει σύννεφα ακρίδων, εισβολή αλιγατόρων στο Μαξίμου, τις 7 πληγές του Φαρώ και τις μάστιγες του Θεού που έχουν πέσει επάνω στον Αλέξη Τσίπρα…

Χωρίς να χρειάζονται άλλα σχόλια, δείτε την ανάρτησή του από την Κυριακή, 29 Ιουλίου:

«Ανήμερα στην επέτειο των γενεθλίων μου έχω αύριο έκτακτη εκπομπή 8 με 10 στα Παραπολιτικά FM, στους 90,1. Αύριο θα αναφερθώ στις μάστιγες του Θεού που έχουν πέσει πάνω στον Πρωθυπουργό. Πότε φλέγεται ο τόπος και πότε πλημμυρίζει. Είναι καταραμένος. Θα ακολουθήσουν τα σύννεφα των ακρίδων και η εισβολή αλιγατόρων στο Μαξίμου. Ο Απριλιανός κλώνος και ο πολιτικός εσμός που τον ακολουθεί, ήδη καταλαβαίνει ότι εκτός από την οργή του λαού, υπάρχει και η οργή του Θεού. Όταν θα φύγει, πιθανότατα θα χτυπήσουν οι καμπάνες σε όλη τη χώρα.

Αύριο σας περιμένω 8 με 10 στους 90,1.

Μέχρι στιγμής έχουμε επισήμως 91 νεκρούς, δεκάδες στα νοσοκομεία, πολλοί από τους οποίους διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση και κανείς δεν παραιτείται. Και ο Τσίπρας δεν πάει σπίτι του. Γι΄ αυτό και έχει αναλάβει δράση ο Θεός… Ο Τσίπρας και η πολιτεία του φέρνουν τις 7 πληγές του Φαραώ.»

https://www.facebook.com/giorgostragas/posts/1918082151591811

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter