Ο Τραμπ άφησε στη θέση του την κόρη του, σε συνεδρίαση των G20!!

Ο Τραμπ άφησε στη θέση του την κόρη του, σε συνεδρίαση των G20!!

Η Ιβάνκα αντικατέστησε τον Αμερικανό πρόεδρο σε συνάντηση των παγκόσμιων ηγετών

Καθώς η Αμερική ξύπνησε με την είδηση ​​ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είχε αποστείλει τη μεγαλύτερη κόρη του, Ιβάνκα, για να τον αναπληρώσει σε μια συνάντηση των G20 με παγκόσμιους ηγέτες, η αντίδραση των ανθρώπων ήταν οργή, έκπληξη και μετά ξανά οργή.

«Πώς, διάβολε, η Ιβάνκα Τραμπ εκπροσωπεί τον πατέρα της; Ποια είναι τα προσόντα της; Ποιος την ψήφισε;» έγραψε στο Twitter ο συγγραφέας Τσαρλς Μπλόου.

Η δημοσιογράφος που κέρδισε το Pulitzer, Anne Applebaum, δήλωσε: «Ένα πρόσωπο που δεν έχει εκλεγεί, δεν έχει ελεγχθεί για τα προσόντα του και δεν έχει προετοιμαστεί γι’ αυτό, θεωρείτε πως είναι το καλύτερο πρόσωπο για να αντιπροσωπεύει τα αμερικανικά εθνικά συμφέροντα;»

Ο Νίκολας Κρίστοφ, αρθρογράφος για τους New York Times, δήλωσε: «Η Ιβάνκα αναπληρώνει τον μπαμπά της δίπλα στον Ξι Τζίνπινγκ. Για μένα, αισθάνεται ότι η μπανανοδημοκρατία των ΗΠΑ εκπροσωπείται από μια άπειρη κόρη».

Η κατακραυγή ξέσπασε, όταν ένας Ρώσος αξιωματούχος δημοσίευσε μια εικόνα της Ιβάνκα Τραμπ- που προφανώς διαγράφηκε αργότερα – να παρακάθεται σε συνεδρίαση των παγκόσμιων ηγετών, δίπλα στη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι και τον Κινέζο ορόεδρο Ξι Τζίνπινγκ.

Ο Matthew Dowd, που σχεδίασε την εκστρατεία επανεκλογής του Τζορτζ Μπους το 2004, δήλωσε ότι θα υπήρχε κατακραυγή μεταξύ των υποστηρικτών του Τραμπ, αν έστελναν ο Μπάρακ Ομπάμα ή η Χίλαρι Κλίντον τα παιδιά τους να τους υποκαταστήσουν . «Μπορείτε να φανταστείτε τι θα έλεγαν οι ψηφοφόροι των Ρεπουμπλικανών, αν γινόταν κάτι τέτοιο; Είμαστε Δημοκρατία, όχι μοναρχία», δήλωσε.

Ο Brian Katulis δήλωσε: «Ο Τραμπ διοικεί όπως ένας διεφθαρμένος Άραβας δικτάτορας».

Aξιωματούχος του Λευκού Οίκου, προσπαθώντας να τα μαζέψει, δήλωσε αργότερα στο CNN: «Η Ιβάνκα καθόταν πίσω και στη συνέχεια εντάχθηκε για λίγο στο κύριο τραπέζι, όταν ο πρόεδρος έπρεπε να βγει έξω».

Η Bloomberg News έγραψε ότι η Ιβάνκα είχε πάρει τη θέση του πατέρα της στο τραπέζι τουλάχιστον δύο φορές το Σάββατο.

Εκπρόσωπος της Ιβάνκα δήλωσε στο CNN ότι καθόταν στο πίσω μέρος του δωματίου και στη συνέχεια εντάχθηκε για λίγο στο κύριο τραπέζι όταν ο πρόεδρος αποχώρησε. Στη συνάντηση μίλησε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, η οποία αφορούσε την αφρικανική μετανάστευση και την υγεία.

Ο Τραμπ έχει κατηγορηθεί επανειλημμένα ότι έχει χάσει τα όρια μεταξύ οικογένειας , οικογενειακής επιχείρησης και προεδρίας από τότε που εισήλθε στο Λευκό Οίκο.

Όμως δεν ήταν μόνο η Ιβάνκα: Αναφέρθηκε ότι αργότερα, στη συνάντηση όπου η Ιβάνκα πήρε τη θέση του πατέρα της, η Πρώτη Κυρία, Μελανία, κάθισε μαζί με την αντιπροσωπεία των ΗΠΑ.

Η Ιβάνκα Τραμπ συμμετείχε νωρίτερα σε εκδήλωση της Παγκόσμιας Τράπεζας για ένα ταμείο για γυναίκες επιχειρηματίες. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επαίνεσε την εργασία της στο ταμείο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:

‘Είμαι πολύ περήφανος για την κόρη μου Ιβάνκα, πάντα από την πρώτη μέρα. Αν δεν ήταν κόρη μου, θα ήταν τόσο ευκολότερα όλα γι ‘αυτήν! Ίσως να είναι το μόνο κακό που έχει να κάνει (το ότι είναι κόρη μου) αν θέλετε να μάθετε την αλήθεια» δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγή: The Independent

http://www.independent.co.uk/news/donald-trump-ivanka-trump-g20-fill-in-a7830431.html

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter