Ο Τραμπ «έφαγε» τον Ρεξ Τίλερσον

Ο Τραμπ «έφαγε» τον Ρεξ Τίλερσον

Εκτός της αμερικανικής κυβέρνησης βρίσκεται πλέον ο Ρεξ Τίλερσον, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν έκρυβε τις διαφωνίες του με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ. 

Εκτός της αμερικανικής κυβέρνησης βρίσκεται πλέον ο Ρεξ Τίλερσον, ο οποίος το τελευταίο διάστημα δεν έκρυβε τις διαφωνίες του με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ. Την αλλαγή σκυτάλης στο υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε ο Ντόναλντ Τραμπ από τον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter.

«Ο Μάικ Πομπέο, επικεφαλής της CIA θα γίνει ο νέος μας υπουργός Εξωτερικών. Θα κάνει απίθανη δουλειά. Ευχαριστώ τον Ρεξ Τίλερσον για την υπηρεσία του. Η Τζίνα Χάσπελ θα γίνει η νέα διευθύντρια της CIA και η πρώτη γυναίκα που επιλέγεται. Συγχαρητήρια σε όλους!», έγραψε στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/973540316656623616

Για διαφωνίες μιλάει ο Τραμπ-Άγνοια δηλώνει ο Τίλερσον 

Για την αποπομπή Τίλερσον ρωτήθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ αναχωρώντας από τους κήπους του Λευκού Οίκου για την Καλιφόρνια. «Συνενοούμασταν καλά, όμως είχαμε διαφωνίες. Όταν κοιτάζετε τη συμφωνία για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα: εγώ πίστευα πως ήταν φρικτή, αυτός πίστευε πως ήταν εντάξει», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος. 

Από την πλευρά του ο πρώην υπουργός Εξωτερικών είπε ότι αγνοεί τους λόγους για τους οποίους απομακρύνθηκε. «Ο υπουργός Εξωτερικών δεν μίλησε σήμερα το πρωί με τον πρόεδρο και αγνοεί τους λόγους, όμως είναι ευγνώμων επειδή μπόρεσε να υπηρετήσει και εξακολουθεί να πιστεύει πως το να υπηρετείς το δημόσιο είναι ένα ευγενές καθήκον και δεν πρέπει να μετανιώνει κανείς γι’ αυτό», δήλωσε ο Στιβ Γκολντστάιν, υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter