Ο Τραμπ είναι εδώ – Έκανε 18 tweets σε μια ώρα μέσα από το νοσοκομείο

Ο Τραμπ είναι εδώ – Έκανε 18 tweets σε μια ώρα μέσα από το νοσοκομείο

Ο Αμερικανός πρόεδρος, μπορεί να συνεχίζει να νοσηλεύεται στο στρατιωτικό νοσοκομείο Γουόλτερ Ριντ ωστόσο κάνει τα πάντα όχι μόνο για να αποδείξει ότι είναι καλά στην υγεία του αλλά και να δείξει ότι η προεκλογική του εκστρατεία συνεχίζεται κανονικά, έστω και μέσα από το νοσοκομείο. 

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός πως μέσα σε μία ώρα έχει κάνει 18 tweets – αριθμό ρεκόρ, για όλη την προεκλογική ατζέντα.

Συγκεκριμένα, έχει αναφερθεί στο σύστημα υγείας, στις θέσεις εργασίας, στις στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ, στις αγορές. 

Από τα «πυρά» του δεν ξεφεύγουν ούτε τα Μέσα Ενημέρωσης.

 Τα αλλεπάλληλα tweet του Ντόναλντ Τραμπ δεν έμειναν ασχολίαστα από τους χρήστες του twitter οι οποίοι άρχισαν τα σχόλια. Ο… βομβαρδισμός των ψηφοφόρων στο twitter ήρθε εν μέσω του σάλου που έχει προκληθεί στις ΗΠΑ τόσο από την απόφαση του να… πάει βόλτα ενώ νοσηλεύεται με κορονοϊό για να δείξει ότι είναι καλά, όσο και από την αποκάλυψη ότι ήξερε ότι είχε νοσήσει από τον κορονοϊό και δεν το αποκάλυψε αμέσως στον αμερικανικό λαό, υπόθεση που έφερε στο φως η εφημερίδα «Wall Street Journal».



Σάλος από την… βόλτα του Τραμπ

Το απόγευμα της Κυριακής (ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα) ο Αμερικανός Πρόεδρος επιβιβάστηκε σε ένα SUV για να χαιρετήσει και να ευχαριστήσει τους υποστηρικτές που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείου οπού νοσηλεύεται με κορονοϊό. 

Όπως ήταν φυσικό, τα αρνητικά σχόλια που συγκέντρωσε για την ενέργειά του αυτή ήταν πολλά. 

Πάντως, ο ο γιατρός του Λευκού Οίκου, Δρ Σον Κόνλεϊ, είπε ότι ο πρόεδρος έλαβε δεξαμεθαζόνη, το περασμένο Σάββατο, και είχε βιώσει δύο πτώσεις στα επίπεδα οξυγόνου του από την έναρξη της ασθένειας. Η δεξαμεθαζόνη έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τα αποτελέσματα για ασθενείς με σοβαρές περιπτώσεις COVID-19, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που χρειάζονται συμπληρωματικό οξυγόνο, αλλά δεν συνιστάται για χρήση σε ασθενείς με ήπιες περιπτώσεις.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter