Ο Τραμπ έλαμψε στα Όσκαρ διά της απουσίας του!

Ο Τραμπ έλαμψε στα Όσκαρ διά της απουσίας του!

Για τον Ντόναλντ Τραμπ, η τελετή απονομής των Όσκαρ πήρε την ιστορικά χαμηλότερη «βαθμολογία», λόγω της απουσίας σταρ. Εξαιρουμένου του εαυτού του, βεβαίως.

Την περασμένη Τρίτη, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ τουίταρε: «Τα Όσκαρ με τη χαμηλότερη τηλεθέαση, στην ΙΣΤΟΡΙΑ. Το πρόβλημα είναι ότι, πια, δεν έχουν Σταρ – εκτός από τον Πρόεδρό σας (αστειεύομαι, βεβαίως)!».

Η τηλεθέαση για τη μετάδοση της απονομής την Κυριακή που μας πέρασε έπεσε κατά 19% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Την παρακολούθησαν 26,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, ο μικρότερος αριθμός στην ιστορία του show.

Ο Τζίμι Κίμελ, οικοδεσπότης στην τελετή απονομής, σήκωσε το γάντι και απάντησε με αιχμή για την ακροαματικότητα και τηλεθέαση που προσελκύει ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ. «Ευχαριστούμε, Πρόεδρε με τη χαμηλότερη τηλεθέαση, στην ΙΣΤΟΡΙΑ» τουίταρε ο Κίμελ.

Το βράδυ της Κυριακής, στην 90η τελετή των Όσκαρ, ο Τζίμι Κίμελ περιγέλασε τον Πρόεδρο Τραμπ, τον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς και τον κατά συρροή δράστη σεξουαλικών παρενοχλήσεων κινηματογραφικό παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν.

«Ο Τζόρνταν (Πιλ) ήταν ο τρίτος υποψήφιος στα 90 χρόνια του θεσμού που ήταν υποψήφιος για βραβεία σκηνοθεσίας, σεναρίου και καλύτερης ταινίας κι όλα αυτά με την ταινία με την οποία έκανε το ντεμπούτο του. Και τι ντεμπούτο! Κανείς άλλος, εκτός από τον Τραμπ, δεν χαρακτήρισε το “Get Out” τα καλύτερα πρώτα τρία τέταρτα ταινίας, φέτος» ειρωνεύτηκε ο Κίμελ.

Στη συνέχεια έστρεψε τις πυροβολαρχίες του προς τον Μάικ Πενς: «Από τις εννιά ταινίες που ήταν υποψήφιες για το βραβείο καλύτερης ταινίας, μόνο δύο έκαναν εισπράξεις πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια. Δεν κάνουμε ταινίες σαν το “Call Me By Your Name” για να βγάλουμε χρήματα. Τις κάνουμε για να συγχύσουμε τον Πενς» είπε ο Κίμελ.

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/971013841395027968

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter