Ο Τραμπ «επιτέθηκε» στον… «κινεζοκεντρικό» ΠΟΥ: «Τα έκανε θάλασσα» (Photo)

Ο Τραμπ «επιτέθηκε» στον… «κινεζοκεντρικό» ΠΟΥ: «Τα έκανε θάλασσα» (Photo)

Νέο «μέτωπο» ανοίγει ο Ντόναλντ Τραμπ εν μέσω έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού στις ΗΠΑ, που αποτελούν πλέον το επίκεντρο της εξάπλωσης του Covid-19 παγκοσμίως.

Σε ένα από τα αμφιλεγόμενα tweet του, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν δίστασε να επικρίνει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον οποίο χαρακτήρισε ως… κινεζο-κεντρικό, αν και «χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τις ΗΠΑ».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ τα «έβαλε» με τον Οργανισμό διότι… «τα έκανε θάλασσα», εξηγώντας ότι απέρριψε τις συστάσεις που του είχαν γίνει για να διατηρηθούν ανοιχτά τα σύνορα με την Κίνα. Κλείνοντας την ανάρτησή του, ο Ντόναλντ Τραμπ αναρωτιέται: «Γιατί μας έδωσαν μία τόσο εσφαλμένη απάντηση;».

Οι πολέμιοι του Ντόναλντ Τραμπ έσπευσαν να του υπενθυμίσουν ότι και ο ίδιος είχε φροντίσει να υποβιβάσει αρκετά τους κινδύνους που έφερε ο Covid-19, καθώς μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες, ο πρόεδρος των ΗΠΑ διατεινόταν ότι η χώρα ήταν έτοιμη και πως ο ιός θα… εξαφανιστεί ως δια μαγείας. Φυσικά, τα γεγονότα τον ανάγκασαν να αναδιαμορφώσει τη ρητορική του…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter