Ο Τραμπ ήθελε να χτίσει «Trump Tower» στη Μόσχα και του γυρίζουν την πλάτη!

Ο Τραμπ ήθελε να χτίσει «Trump Tower» στη Μόσχα και του γυρίζουν την πλάτη!

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου, επιβεβαίωσε σήμερα ότι είχε λάβει επιστολή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον νομικό σύμβουλο του Ντόναλντ Τραμπ Μάικλ Κοέν, με θέμα την κατασκευή του ουρανοξύστη Trump Tower στην Μόσχα, αλλά όπως είπε δεν απάντησε ούτε συζήτησε την επιστολή με τον Ρώσο πρόεδρο.

«Επιβεβαιώνω, ότι μέσα στον συνολικό όγκο των e-mails πήραμε κι ένα τέτοιο email από τον κύριο Μάικλ Κοέν» δήλωσε ο Πεσκόφ και συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Αυτό πράγματι υπήρξε (το email-σ.σ) και σ’ αυτό έγραφε ότι κάποια ρωσική εταιρεία μαζί με κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα θέλουν να κατασκευάσουν στο Moscow-Citi έναν τέτοιο ουρανοξύστη, αλλά τα πράγματα δεν προχωράνε, ζητούσαν μάλιστα να τους βοηθήσω δίνοντας κάποιες συστάσεις είτε να προωθήσω το ζήτημα. Επειδή όμως δεν ασχολούμαστε με παρόμοιου είδους επιχειρηματικά θέματα, καθώς δεν είναι δική μας δουλειά, δεν απαντήσαμε.»

Η εφημερίδα Washington Post είχε γράψει στις αρχές της εβδομάδας ότι ο Μάικλ Κοέν , επιχειρηματικός σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου κι ένας από τους πιο στενούς του συμβούλους, είχε στείλει μια επιστολή στον εκπρόσωπο Τύπου του Κρεμλίνου, με την οποία του ζητούσε να μεσολαβήσει ώστε να προχωρήσει η κατασκευή του ουρανοξύστη Trump Tower στη Μόσχα. Την περίοδο εκείνη ο Τραμπ συμμετείχε στην προεκλογική εκστρατεία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ διέψευσε επίσης τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες κατά την διάρκεια της επίσκεψης της κόρης του Αμερικανού προέδρου στην Μόσχα διοργανώθηκε ειδικά για εκείνη επίσκεψη στο γραφείο του προέδρου Βαλντίμιρ Πούτιν όπου δήθεν είχε την τιμή να καθίσει στην πολυθρόνα του αρχηγού του κράτους. «Όχι δεν είναι έτσι», είπε χαρακτηριστικά ο Πεσκόφ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter