Ο Τραμπ κόβει τους ΝY Times και ο Χρυσοχοΐδης το Documento

Ο Τραμπ κόβει τους ΝY Times και ο Χρυσοχοΐδης το Documento

Μετά από πρόταση που είχε γίνει αποδεκτή από τις Φυλακές Κορυδαλλού, η εφημερίδα Documento, διένειμε 200 φύλλα της εβδομαδιαίας έκδοσής της στους κρατουμένους του σωφρονιστικού ιδρύματος, όπως ήδη έκανε και η «Καθημερινή».  

Στην πορεία, ενημερωθήκαμε από τον διευθυντή των Φυλακών Κορυδαλλού ότι μετά από παρέμβαση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σταματά η διανομή της εφημερίδας καθώς όπως είπε… δεν το κάνουν όλες οι εφημερίδες. 

Αφού λοιπόν η εφημερίδα διανεμήθηκε κανονικά 2-3 Κυριακές ήρθε το υπουργείο του προΐσταται ο κ. Χρυχοχοΐδης -που στην αρμοδιότητα του υπουργείου του πέρασαν οι Φυλακές μετά από απόφαση του πρωθυπουργού Κυριακού Μητσοτάκη – και απαγόρευσε την διανομή.

Την ίδια ώρα στην άλλη άκρη της γης, ο Ντόναλντ Τραμπ διέκοψε τη συνδρομή του Λευκού Οίκου στις εφημερίδες The New York Times και The Washington Post. Σε δύο εφημερίδες που έχει πολλάκις κατηγορήσει για «Fake News» και τις έχει χαρακτηρίσει αλλεπάλληλα «εχθρούς του λαού». Μάλιστα ο ίδιος επικαλέστηκε και… εξοικονόμηση πόρων. 

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δεν έκοψε βέβαια τη συνδρομή του υπουργείου του στο Documento αλλά τη… δωρεάν διανομή στους έγκλειστους σε σωφρονιστικό ίδρυμα. 

Φανταζόμαστε πως, το γήπεδο μπάσκετ που έφτιαξε ως δωρεά ο Νίκος Παππάς, παίκτης του Παναθηναϊκού στις ίδιες φυλακές, με τη λογική του κ. Χρυσοχοΐδη, θα πρέπει να σταματήσει τη λειτουργία του γιατί… δεν έχουν κάνει το ίδιο όλοι οι μπασκετμπολίστες της χώρας. 

Ο κ. Χρυσοχοΐδης μάλλον δεν θέλει να σωφρονίζει… του αρκεί να δέρνει!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter