Ο Τραμπ ονειρεύεται νέα νίκη στις εκλογές του 2020

Ο Τραμπ ονειρεύεται νέα νίκη στις εκλογές του 2020

«Θυμάστε αυτές τις φανταστικές εκλογές; Το 2016 … Τώρα έχουμε το 2020!».

Από την Πάναμα Σίτι Μπιτς της Φλόριντα, όπου το 2016 είχε καταγράψει εντυπωσιακό ποσοστό, ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε χθες Τετάρτη το βράδυ στην προεκλογική του εκστρατεία.

Ενώπιον ενός πλήθους από κόκκινα καπελάκια, υπό ένα τεράστιο πανό που έγραφε «Κάντε την Αμερική ξανά μεγάλη», ο Αμερικανός πρόεδρος αστειεύθηκε, ειρωνεύτηκε τους αντιπάλους του, αναφέρθηκε με περηφάνια στον απολογισμό της θητείας του και στην καλή κατάσταση της οικονομίας των ΗΠΑ.

Το πλήθος φώναζε «Τέσσερα χρόνια ακόμη!», ενώ ο Τραμ απάντησε: «Θέλω αυτή η προεκλογική εκστρατεία να ξεκινήσει αμέσως!».

Στη συνέχεια άρχισε να ειρωνεύεται τους υποψήφιους των Δημοκρατικών για το χρίσμα του κόμματος για τις προεδρικές εκλογές.

«Υπάρχει η επιλογή μεταξύ του Νυσταλέου Τζο και του Παλαβού Μπέρνι», σχολίασε αναφερόμενος στον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και τον κυβερνήτη του Βερμόντ Μπέρνι Σάντερς. «Επιλέξτε κάποιον και ας ξεκινήσουμε!», πρόσθεσε.

«Υπάρχει επίσης ο νεαρός (Πιτ) Μπούτιτζατζ», επεσήμανε ο Τραμπ αναφερόμενος στο ανερχόμενο αστέρι των Δημοκρατικών, τον 37χρονος δήμαρχο του Σάουθ Μπέι της Ιντιάνα που δεν έχει κρύψει την ομοφυλοφιλία του.

«Θα μας εκπροσωπήσει ενώπιον του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ», ειρωνεύτηκε ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος. «Θέλω να είμαι στο ίδιο δωμάτιο για να το δω…».

«Και ο Μπέτο, τι έγινε με τον Μπέτο;», διερωτήθηκε μιλώντας για τον Τεξανό Μπέτο Ο’ Ρουρκ, επίσης υποψήφιο για το χρίσμα των Δημοκρατικών.

Άλλος στόχος του Τραμπ; Τα fake news. «Σε έξι χρόνια δεν θα έχουν πλέον δουλειά», εκτίμησε αναφερόμενος στο χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα παραμείνει στον Λευκό Οίκο.

Εξάλλου ο Αμερικανός πρόεδρος κατήγγειλε για μία ακόμη φορά το «κυνήγι μαγισσών» του οποίου είναι στόχος και το οποίο διεξάγει, σύμφωνα με τον ίδιο, μια ομάδα «οργισμένων Δημοκρατικών».

«Ούτε σύμπραξη, ούτε παρακώλυση, τίποτα (…) Έπειτα από δύο χρόνια έρευνας τίποτα», τόνισε ο Τραμπ αναφερόμενος στα συμπεράσματα της έρευνας του ειδικού ανακριτή Ρόμπερτ Μάλερ. «Και τώρα οι Δημοκρατικοί λένε: θέλουμε να αρχίσουμε από την αρχή. Είναι ντροπή!».

«Θέλουν να κάνουν έρευνες αντί για επενδύσεις, Πιστεύω ότι αυτό θα μας οδηγήσει στη νίκη το 2020», υπογράμμισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter