Ο Τραμπ «προμοτάρει» με στυλ… τηλεπωλητή θεραπεία για τον κορονοϊό (Video)

Ο Τραμπ «προμοτάρει» με στυλ… τηλεπωλητή θεραπεία για τον κορονοϊό (Video)

Σε ένα βίντεο που εν πολλοίς θύμιζε ενότητα σε εκπομπές τηλεμάρκετινγκ παρά μήνυμα προέδρου, ο Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε στους ηλικιωμένους πολίτες των ΗΠΑ δωρεάν θεραπεία από τον κορονοϊό, παρόμοια με αυτή που έλαβε στην κλινική Walter Reed.

Ο άνθρωπος που ανέφερε ότι επανήλθε γρήγορα στα καθήκοντά του μετά τον κορονοϊό γιατί «είναι ένα τέλειο δείγμα» προχώρησε σε μία ακόμη κίνηση που θα συζητηθεί, διαφημίζοντας ουσιαστικά μία δωρεάν θεραπεία κατά του Covid-19!

Έχοντας τον Λευκό Οίκο ως φόντο, ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίστηκε έχοντας στυλ… τηλεπωλητή και υποσχέθηκε στους ηλικιωμένους και όχι μόνο ότι έχει δρομολογήσει τη δωρεάν διάθεση θεραπείας που χρησιμοποιήθηκε στον ίδιο και βοήθησε (κατά τα λεγόμενα του ιδίου) να επιστρέψει στα καθήκοντά του σε χρόνο ρεκόρ!

Στο βίντεο που ακολουθεί, πέρα από τα όσα ειπώθηκαν για την περίφημη αυτή θεραπεία, ο Τραμπ δεν παρέλειψε να επιτεθεί τόσο στην Κίνα, την οποία κατηγόρησε ευθέως για την… ύπαρξη του Covid-19, όσο και στον πολιτικό αντίπαλό του, Τζο Μπάιντεν που «δεν έχει κάνει τίποτα εδώ και 47 χρόνια», το διάστημα όπου βρίσκεται στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ.

Δίχως ίχνος ντροπής και συναίσθηση της κατάστασης που επικρατεί παγκοσμίως, την ημέρα που ο ΠΟΥ ανακοίνωσε νέο ρεκόρ όσον αφορά τα ημερήσια κρούσματα παγκοσμίως, ο Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε σε μία κίνηση που θα συζητηθεί και που προφανώς, δεν έχει μέτρο σύγκρισης με καμία άλλη, τόσο του ιδίου, όσο και προκατόχων του…

Το σποτ του Τραμπ

_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter