Ο Τραμπ ψάχνει να βρει λύση με τον Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου

Ο Τραμπ ψάχνει να βρει λύση με τον Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δέχεται προτάσεις για την αντικατάσταση του Μικ Μαλβέινι, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη το εάν θα προχωρήσει σε αλλαγή προσώπου στο εν λόγω πόστο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίζεται δυσαρεστημένους από τον τρόπο με τον οποίον έχουν χειριστεί οι σύμβουλοί του το θέμα με την Ουκρανία και φέρεται να εξετάζει διάφορες αλλαγές, όσον αφορά τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του στον Λευκό Οίκο. Ένας εξ αυτών, είναι και ο υπηρεσιακός Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Μικ Μαλβέινι, ο οποίος με τις δηλώσεις του έχει προκαλέσει εκνευρισμό στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Σε γενικές γραμμές, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο Τραμπ τα έχει… μαζεμένα σε πολλούς, λόγω των τελευταίων εξελίξεων που αφορούν την έρευνα για την παραπομπή του, την απόφαση για την αποχώρηση των δυνάμεων των ΗΠΑ από τη βορειοανατολική Συρία, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζεται από ορισμένους δημοσιογράφους.

Θα… φανεί για τον Προσωπάρχη

Ο Μικ Μαλβέινι φαίνεται να έχει μπει στη «μαύρη λίστα» του Τραμπ, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί το εάν θα προχωρήσει εν τέλει στην αντικατάστασή του. Μόλις πριν από μία εβδομάδα είχε εκφράσει τη στήριξή του σε εκείνον, ενώ δεν είναι κρυφό το γεγονός πως ο Μαλβέινι έχει έρεισμα στον Λευκό Οίκο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δέχεται προτάσεις από τους πολιτικούς του συμμάχους για το ποιος θα μπορούσε ενδεχόμενα να αντικαταστήσει τον υπηρεσιακό Προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Μικ Μαλβέινι, μετά το εκνευρισμό που υπάρχει στον Λευκό Οίκο σχετικά με την αντίδραση της ομάδας συμβούλων του Αμερικανού προέδρου, απέναντι στην επίσημη έρευνα των Δημοκρατικών για την παραπομπή του Τραμπ, σύμφωνα με δηλώσεις δύο πηγών που βρίσκονται κοντά στον Λευκό Οίκο.

Οι δύο υποψήφιοι

Παράλληλα, πηγές που βρίσκονται κοντά στον Λευκό Οίκο δηλώνουν ότι ο πρόεδρος Τραμπ συνομιλεί με τους πολιτικούς του συμμάχους, για το ποιον θα μπορούσε να τοποθετήσει στην θέση αυτή και στην περίπτωση που αποφασίσει να κάνει μία αλλαγή. Ονόματα όπως του Τζάρεντ Κούσνερ και της Κέλιαν Κόνγουεϊ, βρίσκονται στη λίστα των υποψηφίων, αν και στο παρελθόν είχαν απορρίψει τη θέση του Προσωπάρχη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter