Ο τρόπος για να παρακολουθήσετε το «The Irishman» σαν… μίνι σειρά

Ο τρόπος για να παρακολουθήσετε το «The Irishman» σαν… μίνι σειρά

Η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε μπορεί να… σπάσει σε κομμάτια.

Το «The Irishman» έχει γίνει το νέο «talk of the town», καθώς φέρει την υπογραφή του σπουδαίου Μάρτιν Σκορτσέζε, ο οποίος καθοδήγησε σκηνοθετικά ένα εξίσου σπουδαίο καστ, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην έβδομη τέχνη. Η νέα ταινία του Σκορτσέζε έχει τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι σε πρωταγωνιστικό ρόλο, λαμβάνοντας θετικές κριτικές από όσους την έχουν παρακολουθήσει (μέσω Netflix ή από τους κινηματογράφους), με το imdb.com να την αξιολογεί με βαθμό 8.6.

Πάντως, ένα από τα στοιχεία τα οποία δεν έχουν ξεφύγει από τον σχολιασμό του κοινού, αφορά τη διάρκεια της ταινίας, καθώς απαιτεί 3 ώρες και 29 λεπτά από τον χρόνο του θεατή για να τη δει από την αρχή έως το τέλος. Αρκετοί… εν δυνάμει θεατές έχουν εκφράσει τα παράπονά τους, διότι η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις τους δεν τους αφήνουν περιθώρια ώστε να αφιερώσουν σχεδόν τρεισήμισι ώρες για την ταινία.

Η λύση δόθηκε από τον Σουηδό δημοσιογράφο, Αλεξάντερ Ντάνερφορς, ο οποίος χώρισε την ταινία σε τέσσερις ενότητες, μετατρέποντάς τη σε μίνι – σειρά, για όσους δεν αντέχουν, ή δεν μπορούν να τη δουν… μια κι έξω. «Δημιούργησα έναν οδηγό για όσους θεωρούν ότι η ταινία είναι μεγάλη για μία νύχτα», ανέφερε στο τιτίβισμά του.

Βάσει του διαχωρισμού του Ντάνερφορς, το πρώτο επεισόδιο σταματά στο 49ο λεπτό της ταινίας, ενώ το δεύτερο περιέχεται από το 49′ έως τη μία ώρα και τα 40 λεπτά, με το τρίτο (1:40:00 – 2:47:30) και το τέταρτο (2:47:30 – μέχρι τέλους) να ακολουθούν.

(Με πληροφορίες από το ladbible.com)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter