Ο Τσαβούσογλου ξαναχτυπά: «Οι Έλληνες ξέρουν πολύ καλά τι μπορεί να κάνει ο τουρκικός στρατός»

Ο Τσαβούσογλου ξαναχτυπά: «Οι Έλληνες ξέρουν πολύ καλά τι μπορεί να κάνει ο τουρκικός στρατός»

Προκλητικός για μία ακόμα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου με αφορμή τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου που είπε “αν θέλουν να πατήσουν στα Ίμια. Να δούμε πώς θα φύγουν από κει”.

Ο Τσαβούσογλου, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο “Anadotu” χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο “κακομαθημένο παιδί”, το οποίο εμποδίζει την βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Ζήτησε μάλιστα από την ελληνική κυβέρνηση να τον θέσει υπό έλεγχο, καθώς όπως προκλητικά ανέφερε “οι Έλληνες ξέρουν πολύ καλά τι μπορεί να κάνει ο τουρκικός στρατός”.

«Οι πολίτες μας πηγαίνουν στην Ελλάδα, πηγαίνουν στα ελληνικά νησιά. Οι Έλληνες έρχονται στην Τουρκία. Στην πραγματικότητα, όταν εξετάζουμε πιο προσεκτικά τις δηλώσεις του [σ.σ. Καμμμένου] θα δούμε πως είναι παρόμοιες με εκείνες ενός κακομαθημένου παιδιού, αλλά αυτό το κακομαθημένο παιδί δεν πρέπει να επισκιάσει τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα.Εμείς δεν θα μπούμε σε αυτή τη λογική. Δεν χρειάζεται να μας κάνουν επίδειξη δύναμης.

Οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις ξέρουν καλύτερα τι να κάνουν. Η Κυβέρνηση γνωρίζει καλύτερα. Θα πρέπει να συνετιστεί [σ.σ. ο Έλληνας Πρωθυπουργός] το κακομαθημένο αυτό παιδί. Δεν πρέπει να δοκιμάζει άλλο την υπομονή μας» δήλωσε, σύμφωνα με την Yenisafak, ο Τσαβούσογλου στους δημοσιογράφους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter