Ο Τσακ Νόρις άφησε την καριέρα του για να φροντίσει τη σύζυγό του

Ο Τσακ Νόρις άφησε την καριέρα του για να φροντίσει τη σύζυγό του

Ο Τσακ Νόρις, εκτός από meme, είναι και ένας αφοσιωμένος σύζυγος, ο οποίος στηρίζει τη γυναίκα του, Τζένα, που υποστηρίζει ότι δηλητηριάστηκε κατά τη διάρκεια μίας μαγνητικής τομογραφίας, από το σκιαγραφικό.

Ο Τσακ Νόρις δήλωσε ότι άφησε την καριέρα του για να μπορεί να φροντίσει τη σύζυγό του.

Το ζευγάρι μηνύει τώρα 11 φαρμακευτικές εταιρείες, οι οποίες υποστηρίζουν ότι τα σκιαγραφικά είναι ασφαλή, θέλοντας να τονίσει την έκταση των πιθανών παρενεργειών και να αφυπνίσει το κοινό.

Όπως λέει η Τζένα Νόρις, μετά τη χρήση του δεν μπορούσε να σκεφτεί και να θυμηθεί ενώ αντιμετώπιζε και μυϊκή ατονία, προβλήματα στα νεφρά αλλά και νευρολογικά προβλήματα.

Το ζευγάρι «χρεώνει» το πρόβλημα σε ένα φάρμακο με βάση το γαδολίνιο, το οποίο μπορεί να προκαλέσει μέχρι και βλάβη στα νεφρά.

Τα σκιαγραφικά χρησιμοποιούνται συχνά στις μαγνητικές τομογραφίες για καλύτερη απεικόνιση, πολλοί γιατροί ωστόσο προτιμούν να τα αποφύγουν, εκτός αν είναι απαραίτητη η χρήση τους.

Ο FDA ερευνά από το 2015 τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει το γαδολίνιο, χωρίς αρχικά να εντοπίσει κινδύνους, ωστόσο, αργότερα, μια άλλη επιτροπή συνέστησε να λαμβάνονται υπόψη οι πιθανές παρενέργειες και ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος σε ειδικές ομάδες ασθενών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter