Ο Τσακαλώτος καπνίζει;

Ο Τσακαλώτος καπνίζει;

Ο Παύλος Πολάκης καπνίζει, το έχουμε εμπεδώσει. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει περάσει Σαββατοκύριακο στο κότερο της συνεργάτιδάς του κ. Παναγοπούλου και αυτό κατά τα δημοσιεύματα αποτελεί απόδειξη (συνδυαζόμενο πάντα με το δεδομένο ότι δεν φορά προβιές προβάτου και δεν λούζεται με Fairy για τα πιάτα αλλά με σαμπουάν) ότι δεν εκφράζει τον φτωχό εργαζόμενο. Ο Νίκος Παππάς επίσης έχει φωτογραφηθεί σε διάφορες εξόδους του από ταβέρνα σε μπαράκι και από καφετέρια σε ρεμπετάδικο, πάντα με κρυφή κάμερα. Ο δε Γιάννης Ραγκούσης γνωρίζουμε επίσης από γλαφυρά δημοσιεύματα ότι τόλμησε να χτίσει πολυτελή νοικιαζόμενα δωμάτια στην Πάρο.

Και ενώ έχουμε εντρυφήσει, μπορώ να πω, με τη βοήθεια του εχθρικού προς τον ΣΥΡΙΖΑ Τύπου στις κακές συνήθειες των αμαρτωλών προεδρικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν γνωρίζουμε τίποτε για τις συνήθειες των λεγόμενων «μη προεδρικών» (δεν τους αποκαλώ αντιπροεδρικούς μην και βρεθώ μπροστά σε καμιά ανακοίνωση που με χαρακτηρίζει κακοποιό στοιχείο που εχθρεύεται το κόμμα). Χαρμανιάζει άραγε ο Τσακαλώτος; Τρώει σε ταβέρνες ο Βίτσας; Εχει δάνειο ο Βούτσης όπως ο Πολάκης; Εχει πατήσει το πόδι του σε κότερο ο Πάνος Σκουρλέτης;

Είμαστε σε πλήρες σκοτάδι, το οποίο σημαίνει δύο πράγματα: ή τα άλλα στελέχη είναι αδιάφορα για το σύστημα ή τυγχάνουν ειδικής αντιμετώπισης λόγω ειδικών σχέσεων. Θα μου πείτε ότι γράφουν κατά καιρούς για τον Τσακαλώτο, αλλά πάντα υπό την οπτική αν λιγουρεύεται, όπως θα έλεγε και ο Αδωνης, τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή αν έχει γοητεία εκείνο το κόκκινο σακίδιο που έχει κάνει σήμα κατατεθέν. Δηλαδή οι αναφορές στον συμπαθή Ευκλείδη θυμίζουν τα μοντέλα στα καλλιστεία που τα ρωτάνε «ποιο είναι το ελάττωμά σου;» και απαντάνε «το ελάττωμά μου είναι ότι είμαι πολύ καλός άνθρωπος». Και το «κακό» του Ευκλείδη, που περιγράφεται στις σελίδες των συστημικών Μέσων, βγάζει προς τα έξω το πόσο καλός είναι.

Επειδή λοιπόν μας λείπει η πληροφόρηση για το τι γίνεται κάτω από την Ομπρέλα, ίσως γι’ αυτό φάνηκε παράταιρη η εικόνα του Τσακαλώτου να φωνάζει και να χειρονομεί στους συντρόφους του μες στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα στους κακοπροαίρετους που είπαν και έγραψαν ότι ο Τσακαλώτος απέναντι στον Μητσοτάκη στη Βουλή κάνει τον μετριοπαθή και στους δικούς του τον άγριο έχω να πω ότι έτσι συμβαίνει σε όλα τα σπίτια. Με τους δικούς μας ανθρώπους πάντα είμαστε αλλιώς. Ειδικά σε εκείνα με αστική αυτοπεποίθηση υπάρχει και αστική υποκρισία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter