O Τσαβδαρίδης παραιτείται από το… ξεζούμισμα του Δήμου Βέροιας

O Τσαβδαρίδης παραιτείται από το… ξεζούμισμα του Δήμου Βέροιας

Μετά την αποκάλυψη του Documento και τη σκληρή ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για τις νόμιμες μεν, ανήθικες δε διεκδικήσεις του Λάζαρου Τσαβδαρίδη από τον Δήμο Βέροιας, ο «διπλοθεσίτης» βουλευτής Βέροιας με τη ΝΔ παραιτήθηκε των αξιώσεών του.

Με ανάρτησή του, ο βουλευτής και νομικός σύμβουλος του Δήμου Βέροιας -που έχει καταθέσει 3 αγωγές κατά του Δήμου και διεκδικεί περί τα 22.000 ευρώ επειδή δεν του… φτάνει η βουλευτική αποζημίωση- γνωστοποίησε ότι παραιτείται των αξιώσεών του.

Δείτε επίσης: Όταν ο μισθός βουλευτή δεν είναι… αρκετός

Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη του Documento και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία καλούσε τον πρωθυπουργό να ζητήσει την παραίτηση του βουλευτή της πλειοψηφίας. «Ξέραμε ότι στη ΝΔ είναι μπαταχτσήδες, αλλά ο κ. Τσαβδαρίδης έχει πάει το πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα σε εξωπραγματικά επίπεδα. Ο κ. Μητσοτάκης θα τον αποδοκιμάσει διαγράφοντάς τον ή θα κάνει πάλι πως δεν τρέχει τίποτα;» ανέφερε μεταξύ άλλων η Κουμουνδούρου. 

Διαβάστε σχετικά: ΣΥΡΙΖΑ για το πλιάτσικο Τσαβδαρίδη στο δημόσιο χρήμα που αποκάλυψε το Documento: «Θα τον διαγράψει ο Μητσοτάκης;»

Η ανάρτηση του Λ. Τσαβδαρίδη:

Με σημερινή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με εγκαλεί επειδή από κοινού με όλους τους δικηγόρους της νομικής υπηρεσίας του Δήμου Βέροιας έχουμε παραπέμψει στην κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης μία κοινή αξίωσή μας από τον Δήμο της Βέροιας.

Κατηγορούμαι δηλαδή γιατί, θέλοντας από συναδελφική αλληλεγγύη να στηρίξω μία ομαδική ενέργεια της νομικής υπηρεσίας του Δήμου Βέροιας, προσέφυγα από κοινού με τους συναδέλφους μου στη δικαιοσύνη, όπως θα έκανε κάθε πολίτης που θα ήθελε να διεκδικήσει τα νόμιμα δικαιώματά του.

Ίσως όμως, αποπειρώνται να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψή μου, γιατί μάλλον ενοχλώ ως ενεργό μέλος της προανακριτικής επιτροπής που διερευνά ενδεχόμενες αξιόποινες πράξεις του πρώην Υπουργού ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκου Παππά στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών το 2016.

Θεωρώ τίτλο τιμής να ενοχλώ κοινοβουλευτικά και πολιτικά το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ. Και προκειμένου να μην χρειάζεται να αναλώσω ξανά εαυτόν σε απαντήσεις για περί όνου σκιάς ψευδοκατηγορίες, γνωστοποιώ ότι ως Βουλευτής αποποιούμαι του νόμιμου δικαιώματος μου να διεκδικήσω δικαστικά τις νόμιμες αξιώσεις μου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter