O Tσιόδρας «έσπασε» όταν απάντησε σε άποψη ότι «κάνουμε μεγάλη φασαρία για μερικούς ηλικιωμένους» (Video)

O Tσιόδρας «έσπασε» όταν απάντησε σε άποψη ότι «κάνουμε μεγάλη φασαρία για μερικούς ηλικιωμένους» (Video)

Ο συνήθως ψύχραιμος και «ψυχρός» καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, που όλοι παρακολουθούμε πλέον με αγωνία για το τι θα ανακοινώσει κάθε μέρα, σήμερα είχε μια ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή αναφερόμενους στα κρούσματα του κορονοϊού και πιο συγκεκριμένα στα ηλικιωμένα θύματά του.

Φανερά στεναχωρημένος από το «εμπόριο» νεκρών και φόβου που γίνεται στη χώρα μας από κάποιους, δεν άντεξε και βούρκωσε.

Διαβάζοντας και απαντώντας σε μια επιστολή που του έστειλε καταξιωμένος επιστήμονας, ο οποίος του ανέφερε πως «κάνουμε μεγάλη φασαρία για μερικούς ηλικιωμένους», ο λοιμωξιολόγος απάντησε σε βαρύ ύφος κάνοντας λόγο για τις «μανάδες και τους πατεράδες μας, τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας», τους οποίους έχουμε χρέος να προστατεύσουμε.

«Ποιους θέλουμε να προστατεύσουμε; Ποιους θέλουμε να έχουμε μαζί μας του χρόνου; Όλους, αλλά αυτό είναι αδύνατο. Μου έγραψε ένας γνωστός σοβαρός επιστήμονας πως κάνουμε πολύ φασαρία για λίγους ηλικιωμένους.

Η απάντηση είναι πως το θαύμα της ιατρικής είναι η παράταση της ποιοτικής επιβίωσης αυτών πολλοί εκ των οποίων είναι μανάδες και πατεράδες μας», σημείωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας εμφανώς πικραμένος και συγκινημένος.

Λίγο νωρίτερα ο καθηγητής είχε ανακοινώσει 35 νέα κρούσματα κορονοϊού, με το συνολικό αριθμό να φτάνει τα 530 κρούσματα. 98 κρούσματα είναι απροσδιόριστης πηγής, 100 άτομα νοσηλεύονται ενώ 18 είναι διασωληνωμένοι. 

https://www.youtube.com/watch?v=5g0TVE_v3gE

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter