Ο Τσίπρας αυτοτρολάρεται στο Instagram διαβάζοντας το άρθρο από το «Κουλούρι» (Photo)

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν είναι κακό να έχουν οι πολιτικοί αίσθηση του χιούμορ και να αυτοτρολάρονται που και που…

Αρκεί βέβαια να μην είναι στημένο…

Έτσι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε την ανάρτηση από το «Κουλούρι» με αφορμή τη φωτογραφία του από τις διακοπές στα Κουφονίσια και αυτοτρολάρεται στο story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ας σημειωθεί πως τα story χάνονται μετά από 24 ώρες, εκτός και αν προστεθούν στο προφίλ του χρήστη.

Έτσι σας παραθέτουμε ένα στιγμιότυπο οθόνης αλλά και τον λογαριασμό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Instagram ΕΔΩ

O Αλέξης Τσίπρας προφανώς γέλασε διαβάζοντας το άρθρο για το «Πώς διάολο βρέθηκε στα Κουφονήσια προσπαθεί να θυμηθεί τις τελευταίες τρεις ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας». Εξάλλου η σχετική φωτογραφία έχει κάνει το γύρο όλων των κοινωνικών δικτύων…

Το άρθρο από το Κουλούρι:

Πώς διάολο βρέθηκε στα Κουφονήσια προσπαθεί να θυμηθεί τις τελευταίες τρεις ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας

Στις μικρές Κυκλάδες εξακολουθεί να βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, πίνοντας τσίπουρα σε γνωστή ταβέρνα των Κουφονησίων.

Ο πρώην πρωθυπουργός, κάθεται σκυθρωπός και προβληματισμένος στην καρέκλα του, ρωτώντας την παρέα του πότε και υπό ποιες συνθήκες βρέθηκε εκεί. Το μόνο που θυμάται με σιγουριά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πως το Σάββατο το βράδυ κανόνισε να βγει για μπύρες με συντρόφους του στο κέντρο της Αθήνας.

Η βραδιά ωστόσο πολύ γρήγορα ξέφυγε, με τις αναμνήσεις από ένα σημείο και μετά να είναι θολές. Το επόμενο πράγμα που θυμάται ο πολιτικός είναι να ξυπνάει σε γραφική παραλία του νησιού, φορώντας τα ίδια ρούχα στα οποία βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Προς το παρόν, ο κ. Τσίπρας δεν σκοπεύει να κουνηθεί, διαβάζοντας την εφημερίδα του ενώ τρώει τους μεζέδες του πίνοντας τσίπουρα, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα καταφέρει τουλάχιστον να θυμηθεί τι μέρα είναι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader