Ο Τσίπρας έπιασε σαραντάρια αλλά το περίφημο ντοκιμαντέρ που ακολούθησε δεν έπεισε το κοινό

Ο Τσίπρας έπιασε σαραντάρια αλλά το περίφημο ντοκιμαντέρ που ακολούθησε δεν έπεισε το κοινό

Μετά την χθεσινοβραδινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο ΣΚΑΪ, το κανάλι είχε επιλέξει να συνεχίσει το πρόγραμμα του με μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Το Χρονικό 2014 – 2019» στο οποίο παρουσιάζονται οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα από το 2014-2019, δηλαδή την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Και μπορεί η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα να εκτόξευσε τα νούμερα του σταθμού αφού σύμφωνα με  τα στοιχεία της Nielsen για τρία τέταρτα είχε ξεπεράσει το 40% στο γενικό κοινό ενώ για ένα τέταρτο άγγιξε και το 41,9%, τα νούμερα που συγκέντρωσε το ντοκιμαντέρ δεν είχαν την αναμενόμενη τηλεθέαση, όπως ήλπιζαν στο κανάλι του Φαλήρου.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης του πρωθυπουργού, τα νούμερα στο γενικό κοινό κατέγραψαν κατακόρυφη πτώση. Στο πρώτο τέταρτο προβολής του ντοκιμαντέρ η τηλεθέαση έπεσε από το 34,2% στο 14,7% ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό που συγκέντρωσε καθ’ όλη την διάρκεια προβολής του ήταν 16,7%. Την ίδια ώρα, στο δυναμικό κοινό (18-54), τα νούμερα ήταν το ίδιο χαμηλά με το μεγαλύτερο ποσοστό να το έχει συγκεντρώσει το τέταρτο 23:44 με 23:59 κάνοντας 13,9%.

Προφανώς λοιπόν, το ντοκιμαντέρ του Τάσου Τέλλογλου και του Αρη Πορτοσάλτε με το οποίο ο ΣΚΑΪ ήλπιζε να εκτοξεύσει τα νούμερά του παρουσιάζοντας το…«Γολγοθά της οικονομίας» – όπως ο ίδιος ο σταθμός αναφέρει στην περιγραφή του προγράμματος του – δεν είχε την αναμενόμενη ανταπόκριση από το κοινό.

Τα νούμερα στο γενικό κοινό

Τα νούμερα στο δυναμικό κοινό (18-54)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter