Ο Τσίπρας κάνει καταδρομικές αλλά η Μαρέβα εξαφανίζεται

Ο Τσίπρας κάνει καταδρομικές αλλά η Μαρέβα εξαφανίζεται

-Καλά λένε πως οι ποιητές θα σώσουν τον κόσμο. Ίσως και με ένα μπουκάλι κρασί. Ο Νικόλας Φαραντούρης , είναι καθηγητής της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και εντάχθηκε στην νέα Επιτροπή σοφών του Αλέξη Τσίπρα. Πρόκειται για τεχνοκράτες και πανεπιστημιακούς που θα αποτελέσουν τους δικούς του άριστους . Ο Φαραντούρης όμως δεν είναι μόνο καθηγητής νομικής αλλά και ποιητής και οινοπαραγωγός. Ίσως είναι ένας συνδυασμός που έχει ανάγκη πραγματικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Σίγουρα καλύτερος από το συνδυασμό Μπίστη με Τσακαλώτο.

-Καταδρομικές επιχειρήσεις, χωρίς να ενημερώνει κανέναν κάνει ο Αλέξης Τσίπρας. Για την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, δε γνώριζαν ούτε η τοπική κομματική οργάνωση, ούτε και ο κεντρικός κομματικός μηχανισμός. Πήρε ξαφνικά τη φρουρά του και ανέβηκε στη Μακεδονία. Φαίνεται πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισε να υιοθετήσει έναν ακτιβιστικό τρόπο επαφής με τη βάση. Οι εκτιμήσεις είναι πως δεν πρόκειται για θέμα εμπιστοσύνης. Απλώς κουράστηκε να πρέπει να διαπραγματεύεται οποιοδήποτε πρακτικό θέμα σα να είναι διαδικασία ανάλυσης συγγραμμάτων του Αλτουσέρ

-Ποιοτική διαφορά υπάρχει και στις εξορμήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η Μαρέβα ή δεν τον συνοδεύει, ή όταν τον συνοδεύει είναι κατά πρωτοφανή τρόπο εκτός σκηνής και με το κινητό στο χέρι. Η πιο ακραία απουσία της, ήταν από το δείπνο με την Μέρκελ, στο οποίο ως οικοδέσποινα, είχε κάθε δικαίωμα να είναι σε πρώτο πλάνο. Υπήρξε όμως απούσα.

– Πρώην ισχυρός Υπουργός του Μητσοτάκη, κάνει συχνά πυκνά ταξίδια στη Βουλγαρία με ιδιωτικό αεροπλάνο. Είτε κακόμαθε επί Κυριάκου, είτε οι δουλειές του είναι πολύ σοβαρές.

– Η κούρσα για την Προεδρία στο ΚΙΝΑΛ, μοιάζει περισσότερο με κυνοδρομία παρά με αγώνα μεταξύ αλόγων κούρσας. Όπως λέει χαρακτηριστικά ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, καλύτερα να σκεφτόμαστε ποντίκια σε αγώνα για να καταλαβαίνουμε και τα ζικ ζακ που υπάρχουν. Κανένας δεν θέλει να κάνει προβλέψεις για την έκβαση. Το βέβαιο είναι πως ο Άδωνης Γεωργιάδης στηρίζει Λοβέρδο. Και όταν λέμε στηρίζει, δεν εννοούμε λεκτική στήριξη μόνο. Μέχρι και γραφείο λέγεται πως έχει κινητοποιηθεί για την εκλογή του Λοβέρδου. Αυτοί που θα τον ψηφίσουν δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ. Μπορούν να είναι και του Άδωνη .

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter