Ο Τσίπρας με τζιν και μπουφάν στα χιόνια της Ηπείρου (Photos)

Ο Τσίπρας με τζιν και μπουφάν στα χιόνια της Ηπείρου (Photos)

Με χιονοπτώσεις επιστρέφει από την Ήπειρο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, η οικογένειά του και οι φίλοι τους, μετά την ολιγοήμερη παραμονή στην περιοχή!

Ο Πρωθυπουργός φαίνεται πως ήταν προετοιμασμένος για τον χειμώνα στα ορεινά της Ηπείρου και εφοδιασμένος με μπουφάν, τζιν και μπότες! Το Αθαμάνιο, το χωριό καταγωγής του Αλέξη Τσίπρα, είναι ντυμένο στα λευκά!

Στο χωριό συναντήθηκε σήμερα με την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, η οποία πέρασε τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς στον τόπο της, στην Άρτα!

 Όπως αναφέρει το epiruspost,gr η δεύτερη μέρα του χρόνου για τον πρωθυπουργό, την οικογένειά του και τους φίλους του, πέρασε κατά το μεγαλύτερο μέρος της στα Θεοδώριανα με ξεναγό τον πρώην περιφερειακό σύμβουλο και πρόεδρο του συλλόγου «Κωστηλάτα» Γιάννη Παπαγιάννη. Συναντήθηκαν στο Βουργαρέλι και από κει ξεκίνησε το οδοιπορικό. Τα Θεοδώριανα βρίσκονται σε υψόμετρο 1.000 μέτρων περίπου και αποτελούν ένα από τα κεφαλοχώρια της περιοχής.

Μπορείτε να τον δείτε με μπουφάν, τζιν και χαμόγελο, μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και το Μέγαρο Μαξίμου.

Μπορεί βέβαια να βρίσκεται σε διακοπές, η ενημέρωση όμως είναι συνεχής…

Διαβάστε ακόμα: Οι φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα από τα παγωμένα Τζουμέρκα (Photo)

Τις φωτογραφίες τις ανέβασε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη στο Twitter.




Πηγή: Twitter / epiruspost.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter