Ο Τσίπρας, οι δημοσκοπικές αλχημείες και το… εκλογικό σάρωμα της ΝΔ

Ο Τσίπρας, οι δημοσκοπικές αλχημείες και το… εκλογικό σάρωμα της ΝΔ

Σε όσα ψιθυρίζονται εδώ και μήνες στους διαδρόμους της Βουλής και έχουν γίνει αντιληπτά στην κοινωνία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, περιγράφοντας πώς ο συνδυασμός των ψευδών δημοσκοπικών μετρήσεων και της επίπλαστης μιντιακής εικόνας περί εκλογικής επέλασης θα γυρίσει μπούμερανγκ στη ΝΔ και θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε φιάσκο.

«Στην κάλπη των ευρωπαϊκών εκλογών θα υποστείτε μια δεινή διάψευση των προσδοκιών σας διότι όλος ο λαός θα κατανοήσει ότι το σχήμα που είχατε στήσει με ψευδείς μετρήσεις ήταν μια φενάκη που στήθηκε προκειμένου να δημιουργήσετε μια ψευδή εικόνα» είπε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής.

Επισήμανε δε ότι την επομένη των εκλογών η αξιωματική αντιπολίτευση θα έχει μεγάλο πρόβλημα να εξηγήσει τόσο στο κόμμα όσο και στον λαό το πώς και το γιατί διαψεύστηκαν οι προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί. «Έχετε πέσει μέσα σε όλες τις παγίδες που έχετε στήσει» τόνισε με νόημα.

Όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής αποτελούν αντικείμενο συζήτησης τόσο εντός όσο και εκτός Κοινοβουλίου, με τις μετρήσεις που θέλουν τον Κυρ. Μητσοτάκη να βγαίνει πρωθυπουργός με ποσοστά… εθνάρχη να βρίσκονται σε πλήρη αντιδιαστολή με την επικρατούσα άποψη στην κοινωνία. Όπως είπε και ο Αλ. Τσίπρας, μετά από ένα αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές που δεν θα συνάδει με την ψευδεπίγραφη εικόνα που καλλιεργούν μίντια και δημοσκοπήσεις, ο Κυρ. Μητσοτάκης θα κληθεί να δικαιολογήσει επαρκώς την ανακολουθία μεταξύ προσδοκιών και εκλογικών αποτελεσμάτων. Κυρίως, όμως, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πρέπει να αντιμετωπίσει την μεγάλη πολιτική πίεση που θα του ασκηθεί από την πτέρυγα του ΛΑΟΣ και όσους κρυφά ή φανερά αμφισβητούν την παρουσία του στην ηγεσία του κόμματος. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter