Ο Τσίπρας στα σοκάκια της Μύρινας και τα απρόοπτα… (Photo + Video)

Ο Τσίπρας στα σοκάκια της Μύρινας και τα απρόοπτα… (Photo + Video)

Στα γραφικά σοκάκια της Λήμνου και συγκεκριμένα στην κεντρική αγορά της Μύρινας βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τουλάχιστον σαράντα λεπτά. Πρόκειται για την απόσταση από το λιμάνι ως την κεντρική αγορά όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα των κατοίκων, ιδιαίτερα το χειμώνα αλλά και να τους διαβεβαιώσει: «Γι΄ αυτό είμαστε εδώ».

Η «βόλτα» του πρωθυπουργού είχε και τα ευτράπελα από το «τώρα την περάσαμε την φουρτούνα» ως το «μην κωλώνεις» που φώναξε ένας κάτοικος στον Αλέξη Τσίπρα.

Στο κεντρικό καφενείο του λιμανιού, «τη «Βουλή» της Λήμνου», όπως το χαρακτήρισε, ο πρωθυπουργός χαιρετήθηκε με τους γηραιότερους Λημνιούς που απολάμβαναν τον πρωινό καφέ τους. «Τι κάνετε;», τους είπε. «Μεγαλώνουμε», απάντησαν, με τον κ. Τσίπρα να ανταπαντά: «Εδώ μεγαλώνουμε εμείς…».

Περιδιαβαίνοντας το κεντρικό πλακόστρωτο σοκάκι όπου φιλοξενούνται στη σειρά δεκάδες καταστήματα -η κεντρική αγορά του νησιού-, ο πρωθυπουργός μίλησε με τους καταστηματάρχες. «Να προσέχετε και τους νησιώτες», του είπε στη συνομιλία τους μια υπάλληλος καφετέριας που βρέθηκε στο νησί από τη Βόρεια Ελλάδα.

Σε άλλο κατάστημα του έθεσαν το ζήτημα της εξίσωσης του ΦΠΑ στα νησιά, με μπηχτές: «Σας καλωσορίζουμε στην αγορά, είμαστε Κολωνάκι και Μύκονος», εννοώντας ότι ο ΦΠΑ θα έπρεπε να είναι χαμηλότερος. «Φάγαμε τον γάιδαρο, μας έμεινε η ουρά», είπε ο πρωθυπουργός σε μια καταστηματάρχη, με εκείνη να τον ρωτά: «Βγαίνουμε; (σ.σ. από το πρόγραμμα) και τον Αλέξη Τσίπρα να της απαντά: «Αφού στο λέω εγώ». Άλλος κάτοικος του είπε «είσαι ο πιο χαμογελαστός πρωθυπουργός», με τον ίδιο να σχολιάζει χιουμοριστικά: «ε, κάτι είναι κι αυτό…»









«Είχα τη χαρά να βρεθώ ανάμεσα στους κατοίκους της Λήμνου σήμερα. Η Λήμνος είναι μια από τις πιο όμορφες και ιστορικές γωνιές της πατρίδας μας» έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter o πρωθυπουργός ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις συναντήσεις του στο νησί.

Εάν το επόμενο βίντεο δεν το βλέπετε ολόκληρο, παρακαλούμε, κάντε κλικ επάνω του:

https://www.facebook.com/limnoreport/videos/1635507979872017/

Ο Αλέξης #Τσίπρας στην αγορά της Μύρινας #Λήμνος

Gepostet von limnosreport.gr am Donnerstag, 3. Mai 2018

Εάν το επόμενο βίντεο δεν το βλέπετε ολόκληρο, παρακαλούμε, κάντε κλικ επάνω του:

https://www.facebook.com/limnoreport/videos/1635493456540136/

Ο #Τσίπρας εξοδο απο το δημαρχειο Λήμνου, ο ψαρας Παναγιώτης σκουλαρικιας του κάνει δώρο κρασί Λημνου

Gepostet von limnosreport.gr am Donnerstag, 3. Mai 2018

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter