Ο Τσίπρας θυμίζει στη Σπυράκη πώς κάλυπτε στο MEGA τις διαδηλώσεις κι εκείνη… φτιάχνει μαλλί και βλέπει το κινητό της (Video)

Ο Τσίπρας θυμίζει στη Σπυράκη πώς κάλυπτε στο MEGA τις διαδηλώσεις κι εκείνη… φτιάχνει μαλλί και βλέπει το κινητό της (Video)

Την επιλεκτική ευαισθησία που έχει δείξει στο παρελθόν, ως δημοσιογράφος, η νυν εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, όσον αφορά στην κάλυψη και την καταστολή των διαδηλώσεων, της υπενθύμισε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στο Ευρωκοινοβούλιο.

Απαντώντας στην κριτική που άσκησε νωρίτερα η Μαρία Σπυράκη, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι τα συλλαλητήρια στα οποία αναφέρθηκε αριθμούσαν 3.000- 4.000 άτομα και δεν είχαν σχέση με τα μεγάλα συλλαλητήρια που έγιναν τον Φλεβάρη.

Και της υπενθύμισε ότι η ίδια όταν ήταν για χρόνια προβεβλημένη τηλεοπτική δημοσιογράφος έβγαινε σχεδόν κάθε βράδυ, όταν οι διαδηλώσεις ήταν μαζικές και με μεγάλη καταστολή, και όπως η ίδια έχει παραδεχθεί, έκρυβε την αλήθεια.

«Τότε δεν είχατε καμία ιδιαίτερη ευαισθησία, ούτε στο να παρουσιάζετε τα ορθά νούμερα των διαδηλώσεων ούτε και την καταστολή και τη βία που είχαν υποστεί. Χαίρομαι που σήμερα έχετε αυτή την ευαισθησία αλλά να σας διαβεβαίωσω ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε βία, ούτε καταστολή και τα δημοκρατικά δικαιώματα των πολιτών έχουν αναβαθμιστεί από μια σειρά νομοθετικές παρεμβάσεις» πρόσθεσε, ενώ τόνισε ότι «Θα είμαι ο τελευταίος που θα αρνηθώ το δικαίωμα του κάθε πολίτη να διαδηλώνει σε μια δημοκρατία», σημειώνοντας ότι τα πρόσφατα συλλαλητήρια ήταν μικρής μαζικότητας και χαρακτηρίστηκαν από τα ακροδεξιά στοιχεία.

Εντυπωσιακή είναι η αντίδραση της Μαρίας Σπυράκη, η οποία, όση ώρα της απήυθηνε το λόγο ο πρωθυπουργός έπαιζε… ανέμελα με τα μαλλιά της, χαμογελούσε (στο φακό ίσως;) και άρχισε να ασχολείται και με το κινητό της, διότι, ως γνωστόν, απορία ψάλτου βηξ…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Και εδώ η… μία απ΄όλα τοποθέτηση της Μαρίας Σπυράκη, που… μπέρδεψε γλυκά το νεποτισμό, τη Μακεδονία, το Μάτι και τις διαδηλώσεις…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter