Ο Τσίπρας τρολάρει τον Μητσοτάκη: Συγχαρητήρια, όλα τα κάνατε σωστά… (Video)

Ο Τσίπρας τρολάρει τον Μητσοτάκη: Συγχαρητήρια, όλα τα κάνατε σωστά… (Video)

«Όλα τα κάνατε σωστά, ειδικά την χρεωκοπία της χώρας», απάντησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις ειρωνείες του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφορικά με τον διάλογο για τον απολογισμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κατά την ειδική συνεδρίαση στη Βουλή για τα εργασιακά θέματα.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε «καλό κουράγιο» στον Αλέξη Τσίπρα για τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκινούν το Σάββατο και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, πριν προχωρήσει για άλλη μια φορά στο να βαφτίσει «λαϊκισμό» τα πυρά κριτικής που δέχεται κατά των πολιτικών επιδείνωσης της θέσης του εργαζομένου, που εκείνος και η κυβέρνησή του επιλέγουν από την εκλογής τους έως σήμερα.

Ο Αλέξης Τσίπρας του υπενθύμισε τις διαχρονικές φράξιες και τις βρώμικες συμμαχίες εντός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, -μάλιστα μην αφήνοντας στο απυρόβλητο την μέχρι πρότινος στήριξη του Αντώνη Σαμαρά στον γαλάζιο πρόεδρο-, στη συνέχεια «υπενθύμισε» στον Κ. Μητσοτάκη τα πεπραγμένα του κόμματός του, καθώς και το ποιος μπορεί σήμερα να μιλάει για αυτοκριτική, απολογισμό και φυσικά το αγαπημένο του πρωθυπουργού, τον «λαϊκισμό».

Ακούστε τον απολογισμό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τα έργα και τις ημέρες της Δεξιάς (και όχι μόνον): 

https://www.facebook.com/left.gr/videos/799276643901526/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter