Ο Τσιτσιπάς επιμένει για τα Χάροντς και… το ανεξάρτητο κράτος της Βουλιαγμένης – Τι λέει για το εμβόλιο

Ο Τσιτσιπάς επιμένει για τα Χάροντς και… το ανεξάρτητο κράτος της Βουλιαγμένης  – Τι λέει για το εμβόλιο

«Θα κάνω το εμβόλιο για να έχω μία κανονική ζωή», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 με τον ίδιο να εμφανίζεται αυτή τη φορά πιο διαλλακτικός στο ζήτημα του εμβολίου, μετά το σάλο που ξέσπασε από τις δηλώσεις του σχετικά με τον εμβολιασμό.

Παρά το γεγονός πως ήταν ένα κεντρικό πρόσωπο της κυβερνητικής καμπάνιας για το «Μένουμε Ασφαλείς», ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποστήριξε ότι εκείνος ποτέ δεν προώθησε τον εμβολιασμό.

«Προσωπικά δεν προώθησα τον εμβολιασμό. Δεν ήμουν κατά του εμβολιασμού. Υποστηρίζω οποιονδήποτε θέλει να εμβολιαστεί. Δεν είμαι γιατρός, είμαι αθλητής του τένις και η άποψή μου δεν είναι η καλύτερη σε ό,τι έχει να κάνει με ιατρική. Αν με ρωτήσουν για τένις, είμαι καλύτερος σε αυτό».

Στη συνέχεια, ερωτηθείς ο Τσιτσιπάς αν έχει μετανιώσει για δηλώσεις του όπως για το πολυκατάστημα των Χάροντς και για το ότι η Βουλιαγμένη θα έπρεπε να είναι ανεξάρτητο κράτος απαντώντας πως δεν έχει μετανιώσει. «Δεν έχω μετανιώσει. Είναι δικές μου απόψεις και γνώμες. Ό,τι γράφω ή λέω, το έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές. Δεν υπάρχει κακία, αν και υπήρξε κράξιμο για τις απόψεις μου».

Όσον αφορά τις αναρτήσεις του στα social media είπε ότι «είναι κάτι που γουστάρω εγώ προσωπικά. Θέλω να εκφράζω την άποψή μου μέσα από την συγκεκριμένη πλατφόρμα, θέλω να προσφέρω κάτι διαφορετικό πέρα από το να παίζω τένις. Έχω την άποψή μου, όπως ο κάθε άνθρωπος, και θέλω να την εκφράζω».

Τέλος, αναφορικά με φορές που έχει ξεσπάσει στη διάρκεια αγώνων σημείωσε πως «υπάρχουν στιγμές που έχω νιώσει ντροπή για πράγματα που έκανα. Μέσα από αυτές τις στιγμές μεγαλώνεις και καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να κάνεις κάτι ανάλογο στο μέλλον».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter