Ο Τζαβέλλας έκανε ξανά άνω-κάτω τον ΠΑΟΚ με την «βολή» στον Ιβιτς

Ο Τζαβέλλας έκανε ξανά άνω-κάτω τον ΠΑΟΚ με την «βολή» στον Ιβιτς

Μπορεί να πέρασαν μήνες από την ημέρα που ο Βλάνταν Ιβιτς έδιωξε τον Γιώργο Τζαβέλλα από τον ΠΑΟΚ. Μπορεί ο διεθνής αμυντικός να αγωνίζεται πλέον στην Τουρκία, όμως ο «πόλεμος» μεταξύ των δύο ανδρών δεν έχει τέλος. Κι εξαιτίας ενός post του Tζαβέλλα μετά το ματς της Εθνικής στο Βέλγιο, ο ΠΑΟΚ έγινε πάλι άνω κάτω!

Κι αν ο Ιβάν Σαββίδης δεν παρέμβει έγκαιρα, να βάλει όλους (και κυρίως) τους παίκτες στη θέση τους, τα πράγματα μπορεί να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις στα αποδυτήρια της ομάδας. 

Γιατί η νέα αναστάτωση; Γιατί ο Τζαβέλλας έγραψε στο instagram μια ευθεία βολή προς τον Ιβιτς: «Με μειωμένη απόδοση # παντελόνια # φούστες», δείχνοντας έτσι ότι δεν ξεχνάει τι έχει γίνει στο παρελθόν. Η μπηχτή του δεν θα δημιουργούσε το παραμικρό σχόλιο, αλλά βρέθηκαν τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ που του έκαναν like κι αυτό ήταν που άναψε φωτιές! Πρόκειται για τους Πέλκα, Μυστακίδη, Ζάιρο και Πούγγουρα (δανεικός στον ΠΑΣ). Τα like εκνεύρισαν τους ανθρώπους της διοίκησης και μετά από τα σχετικά τηλεφωνήματα, οι παίκτες τα πήραν πίσω! Τι μένει; Να δούμε πως θα αντιδράσει ο Ίβιτς μετά τα like των τριών παικτών του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter