Ο τζάμπα μάγκας με τα… μαύρα, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

Ο τζάμπα μάγκας με τα… μαύρα, στο Documento που κυκλοφορεί την Κυριακή

-ΠΡΩΤΟΣ ΘΕΜΟΣ: Ο τζάμπα μάγκας με τα… μαύρα. Πανικός και παραλήρημα. Δεν πληρώνει το πρόστιμο των 5 εκατομμυρίων ευρώ. Ψάχνουν τα περιουσιακά στοιχεία για κατασχέσεις.

-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ: Εικονικά τιμολόγια και έρευνα για δόλια πτώχευση στην εταιρεία της συζύγου του αντιπροέδρου της ΕΔΕ.

-ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ: Πολιτεύεται και παρεμβαίνει στην πλάτη των ανθρώπων της δικαιοσύνης. Σφοδρή επίθεση κατά της ΕΔΕ από ανώτατους δικαστικούς. Τι πραγματικά συνέβη στη δίκη Βαξεβάνη – Στουρνάρα. Γράφουν: ο Αρεοπαγίτης Χρήστος Τζανερρίκος και η Πανεπιστημιακός Δήμητρα Παπαδοπούλου.

-ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ: Εναρμονισμένες πρακτικές από τους βαρόνους των ΜΜΕ. Συναντήσεις και προσυνεννοήσεις για μείωση κόστους και απολύσεις συνιστούν θέματα ενδιαφέροντος της Επιτροπής Ανταγωνισμού

-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Δημοσκοπήσεις μπούμερανγκ και… παραλίες. Σε αναμμένα κάρβουνα ο Κυριάκος από μυστικές έρευνες της ΝΔ που δείχνουν ανάκαμψη ΣΥΡΙΖΑ.

-ΑΑΔΕ: Στον πάγο η είσπραξη προστίμων από ξένα funds. Εδώ και πέντε χρόνια η ΑΑΔΕ δεν έχει βρει τρόπο να εισπράξει πρόστιμα ύψους 5,5 εκατ. ευρώ που έχουν καταλογιστεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

-ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Ο μαύρος χρυσός έγινε… κατάρα. Ο ξένος παράγοντας, οι πολυεθνικές και η ανεξέλεγκτη σύγκρουση στο εσωτερικό.

-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΘΙΟΥ ΜΑΚΚΟΝΑΧΙ: «Κάνω το διάβολο να μοιάζει με εκπρόσωπο του Διαφωτισμού».

-ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΗΣ: Το καλοκαίρι του αστυνόμου Μπέκα. Δροσιζόμαστε με αποσπάσματα από τις περιπέτειες του θρυλικού ήρωα.

-ΣΤΙΒΟΣ: Τελευταία υπόκλιση σε δυο είδωλα. Ο Γιουσέιν Μπολτ και ο Μο- Φάρα, πλησιάζουν στο νήμα για να μπουν στον πάνθεον της αθλητικής ιστορίας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter