Ο Τζηκαλάγιας, οι προσλήψεις και η… απόχη των Κινέζων

Ο Τζηκαλάγιας, οι προσλήψεις και η… απόχη των Κινέζων

Ο Ζήσης Τζηκαλάγιας είναι ο πνευμονολόγος και βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ που σύμφωνα με τις μιντιακές περιγραφές έπεσε στο καμίνι του κορονοϊού με αυταπάρνηση, αφήνοντας τα έδρανα της Βουλής για να στείλει ένα μήνυμα ευθύνης. Είναι έτσι;

Σύμφωνα με τις… κακοπροαίρετες πηγές του documentonews.gr, ο βουλευτής – πνευμονολόγος βρέθηκε στο νοσοκομείο αναφοράς του νομού του μόνο για το θεαθήναι. «Κλείστηκε στο γραφείο του τις δυο φορές που πήγε, έβγαλε και μια φωτογραφία για τα social media και δεν εξέτασε ούτε έναν ασθενή» λένε οι… κακοπροαίρετοι, ενώ υπενθυμίζουν ότι πρόσφατα καλούσε την κτηνίατρο – βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, να βοηθήσει στο νοσοκομείο τη στιγμή που ο ίδιος τόνιζε πως προέχει η βουλευτική και όχι η ιατρική του ιδιότητα ασχέτως κι αν η Βουλή «έκλεισε» έως τις 22 Μαΐου.

Δείτε επίσης: Καστοριά: Ο απών πνευμονολόγος βουλευτής ΝΔ ζητά τα ρέστα από την κτηνίατρο Τελιγιορίδου (Ηχητικό)

Σε σύσκεψη που είχε γίνει στην Αντιπεριφέρεια όσο ο ιός εξαπλωνόταν, παρουσία όλων των αρμοδίων ο Ζ. Τζηκαλάγιας φέρεται να είπε ότι στην Κίνα «τους έπιαναν με την απόχη όσους είχαν κορονοϊό και τους εξαφάνιζαν γιατί είναι κομμουνιστές».

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτά τα λόγια εκστομίστηκαν από ένα μέλος της εθνικής αντιπροσωπείας. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε, επίσης, ότι μετά το πέρας της τελευταίας ενημέρωσης που έγινε στους βουλευτές του νομού από τον διοικητή και τον διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας του νοσοκομείου αναφοράς στην Καστοριά, ο Ζ. Τζηκαλάγιας φέρεται να είπε -σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες- στην Ολυμπία Τελιγιορίδου για τις προσλήψεις ιατρονοσηλευτικού προσωπικού: «Όταν γίνετε κυβέρνηση μετά από 8 χρόνια, θα τους προσλάβετε εσείς». «Σοβαρέψου και άσε τις εξυπνάδες…» ήταν η απάντηση που φέρεται να έλαβε από την πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.  

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter