Καμία έκπληξη...

Ο Τζήμερος βρήκε τη λύση για να μην καίγονται τα δάση - και φυσικά είναι η ιδιωτικοποίηση!

Τι θα μπορούσε να αποτρέψει την καταστροφή του δασικού πλούτου της χώρας, σύμφωνα με τον Θάνο Τζήμερο;

Η αυστηρή περιβαλλοντική νομοθεσία; Η μηδενική ανοχή στην οικοπεδοποίηση και τα αυθαίρετα; Η ενίσχυση του πυροσβεστικού σώματος και η φροντίδα των δασών;

Όχι βέβαια! Όλα αυτά είναι υπερβολικά... κρατικιστικά.

Η λύση για τον επικεφαλής του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», όπως και για κάθε ακραίο νεοφιλελεύθερο είναι μία: ιδιωτικοποίηση!

«Δάση που δεν ανήκουν σε κανέναν είναι εύκολο να καούν και να καταπατηθούν. Νοικιάστε τα για εκμετάλλευση. Οι φωτιές θα κοπούν μαχαίρι», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Βέβαια, πέραν του ηθικού ζητήματος, ότι ο δασικός και γενικά ο φυσικός πλούτος μια χώρας είναι κτήμα όλων των πολιτών, σύμφωνα με το «σκεπτικό» του Θάνου Τζήμερου αν φέρουμε μόνοι μας το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα από τους εμπρηστές και καταπατητές των δασών τότε... δεν θα χρειάζεται να καίγονται και να καταπατούνται! Προεκτείνοντας αυτό το σκεπτικό θα μπορούσαμε να πούμε ότι η λύση για να μην τσιμεντοποιούνται τα δάση είναι μία: χτίστε τα!

Αλλά αυτά είναι «ψιλά γράμματα» για τους ακραίους νεοφιλελεύθερους που θεωρούν την ιδιωτικοποίηση πανάκεια...

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.