Ο Τζήμερος μάλλον έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ οχετού – Για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο

Ο Τζήμερος μάλλον έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ οχετού – Για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο

Αν και είναι δύσκολο να θεωρήσει κάποιος ότι στην κλίμακα κατάπτυστων αναρτήσεων ο Θάνος Τζήμερος μπορεί να ανεβεί ακόμη περισσότερο, φαίνεται ότι τα καταφέρνει επάξια.

Αυτήν τη φορά «χτύπησε» με μια γλοιώδη ανάρτηση για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, γράφοντας στο Twitter:

«Ο Γρηγορόπουλος ήταν ένα αξιολύπητο παιδί, θύμα μιας διαλυμένης αστικής οικογένειας που έδινε νόημα στην ύπαρξή του ως επαναστάτης πολυτελείας των ΒΠ. Άτυχος στο συναπάντημά του με μια εξοστρακισμένη σφαίρα. Κάπως αλλιώς είναι οι ήρωες, εκτός αν αυτό σας αντιπροσωπεύει σύντροφοι».

Είναι γεγονός ότι δεν ξέρει κάποιος τι να πρωτοσχολιάσει σ΄αυτήν την ανάρτηση, οι περισσότεροι πάντως στάθηκαν στην «εξοστρακισμένη σφαίρα», κάνοντας τον Τζήμερο να επανέλθει με… δριμύτερη εμετική ανάρτηση, στην οποία ανέφερε:

«Μα πώς πέφτετε στην παγίδα που σας στήνω κάθε φορά, κοκομοίρηδες! Όλοι σχολιάσατε το ότι η σφαίρα δεν εξοστρακίστηκε! Ακόμα κι έτσι να είναι, τι αλλάζει; Είναι ήρωας ένα αξιολύπητο παιδί διαλυμένης οικογένειας που έδινε νόημα στην ύπαρξή του ως επαναστάτης πολυτελείας των ΒΠ;»

Ε, ναι, τι ήρωας να είναι ο Αλέξης Γρηγορόπουλος της «εξοστρακισμένης σφαίρας» μπροστά στον Θάνο Τζήμερο του πληκτρολογίου της οστρακιάς…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter