Ο Τζήμερος στα χνάρια του Πέτσα βρίσκει καταφύγιο στη θεωρία «των δύο άκρων»

Ο Τζήμερος στα χνάρια του Πέτσα βρίσκει καταφύγιο στη θεωρία «των δύο άκρων»

Η απόφαση του Εφετείου προκάλεσε μάλλον ανάμικτα συναισθήματα στον νεοφιλελεύθερο Θάνο Τζήμερο…

Σε αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα, αφενός φαίνεται πως διαφωνεί ως προς την ουσία της απόφασης του Εφετείου που χαρακτήρισε «συλλήβδην» τη Χρυσή Αυγή ως «εγκληματική οργάνωση» αφετέρου εφαρμόζοντας την θεωρία των δύο άκρων θέλει να προχωρήσει η απαγόρευση και στην αριστερά, πρωτίστως στο ΚΚΕ.

Για μερικούς ανθρώπους είναι τόσο το μένος τους προς κάθε λαϊκή και δημοκρατική διεκδίκηση που η λογική παραπέμπει στα γυμνασιακά μας λεκτικά παιχνίδια:

Ο γυμνασιάρχης αποβάλλει, η γυναίκα αποβάλλει…

Βέβαια, δεν έχει καμία σημασία για τον Θάνο Τζήμερο πως η λέξη «σοσιαλισμός» στον όρο «εθνικοσοσιαλιστής» είναι καταχρηστική καθώς ουσιαστικά και πρακτικά πρόκειται για ακριβώς το αντίθετο! 

Όπως κατάχρηση είναι η έννοια της «ελευθερίας» στον όρο «νεοφιλελευθερισμός».

Χωρίς βέβαια κανένα ψήγμα λογικής και δημοκρατικότητας θέλει να ταυτίσει τον σοσιαλισμό, την αριστερά και τον κομμουνισμό με το φασισμό και το ναζισμό.

Εξάλλου σε αυτή την τακτική είχε προχωρήσει την Τρίτη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. Ξαναθυμήθηκε τη θεωρία των δύο άκρων που φαίνεται πως την ξαναβγάζει από την φαρέτρα της η κυβέρνηση!

Κατά τον ακροδεξιό ουσιαστικά κύριο Τζήμερο, θα πρέπει πλέον να απαγορευθεί και το ΚΚΕ καθώς προχωρά στον συλλογισμό…

Χρυσαυγίτες – Εθνικοσοσιαλιστές – Αριστεροί – Πρωτοξάδελφα του ΚΚΕ!

Θα ήταν για γέλια, αν δεν ήταν για κλάματα αλλά και επικίνδυνη για τη Δημοκρατία 

Οι αναρτήσεις του Θάνου Τζήμερου:

  • Δεν είναι ακροδεξιοί ο χρυσαυγίτες. Εθνικοσοσιαλιστές είναι. Δηλαδή αριστεροί. Πρωτοξάδερφα του ΚΚΕ. Αυτοί ήθελαν να φέρουν την ΑΡΙΣΤΕΡΗ εθνικιστική δικτατορία του Μιχαλολιάκου και οι άλλοι θέλουν να φέρουν την ΑΡΙΣΤΕΡΗ διεθνιστική δικτατορία του Κουτσούμπα. #κκε_η_σειρα_σου
  • ΠΟΣΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ, ΣΥΝΤΡΟΦΕ; Κάνε το τεστ. Πρώτα, σημείωσε με πόσες από τις παρακάτω θέσεις συμφωνείς… https://facebook.com/Thanos.Tzimeros.Page/posts/3423204841105462  #κκε_η_σειρα_σου
  • Όντως ιστορική απόφαση! Η Δικαιοσύνη δέχεται ότι ένα κόμμα συλλήβδην, μπορεί να λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση. Πολύ χρήσιμη νομολογία. Ο μαύρος φασισμός θα μπει στη φυλακή. Να ανοίξει ο δρόμος και για τον κόκκινο. #ΔενΕιναιΑθωοι

Μετά από όλα αυτά, ίσως και να ήταν καλύτερα να κάνει αίτηση στη ΝΔ…

Όλοι οι καλοί και νεοφιλελεύθεροι… χωράνε! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter