Ο Τζόκοβιτς αποθεώνει τον Τσιτσιπά: «Το άξιζες φίλε μου» (Video + Photo)

Ο Τζόκοβιτς αποθεώνει τον Τσιτσιπά: «Το άξιζες φίλε μου» (Video + Photo)

Mε τη φράση «You deserved it, file mou», δηλαδή… «Το άξιζες, φίλε μου», ο Νόβακ Τζόκοβιτς υποκλίνεται στον Στέφανο Τσιτσιπά, σχολιάζοντας στο Instagram την ανάρτηση του Έλληνα τενίστα, μετά την τεράστια νίκη του επί του Σέρβου πρωταθλητή στο τουρνουά του Τορόντο.

«Η αποκάλυψη Τσιτσιπάς κάνει τον Τζόκοβιτς να υποφέρει», γράφει, την ίδια ώρα, το γαλλικό πρκατορείο ειδήσεων, σημειώνοντας πως «αν και δεν έχει κερδίσει κανένα τίτλο, ο Ελληνας Στέφανος Τσιτσιπάς δημιούργησε αίσθηση στον 3ο γύρο του Masters του Τορόντο αποκλείοντας το πρώην Νο1 του κόσμου και πρόσφατου νικητή του Wimbledon Νόβακ Τζόκοβιτς, έχοντας αφήσει εκτός ήδη το Νο 8, Ντομινίκ Τιμ στον προηγούμενο γύρο».

https://www.facebook.com/TennisTV/videos/10156779224783958/

Tsitsipas upsets Djokovic in Toronto

First ever win over Novak Djokovic.

First time into an ATP World Tour Masters 1000 quarter-final.

Stefanos Tsitsipas scores a massive win over the Wimbledon champion 6-3 6-7(5) 6-3.

Gepostet von Tennis TV am Donnerstag, 9. August 2018

«Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και τη χώρα μου», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που είναι ήδη επτά φορές σε προημιτελικό αυτή τη σεζόν. «Δίνω στην Ελλάδα μια μεγαλύτερη θέση στον κόσμο του τένις, είμαι σίγουρος ότι θα κάνω την οικογένειά μου περήφανη και όλους τους ανθρώπους που θα με παρακολουθούν, τον προπονητή μου, τον μπαμπά μου. Ήταν μια συναισθηματική νίκη. Δεν αισθάνθηκα τόσο πολύ συναίσθημα μετά από μια νίκη», πρόσθεσε ο Τσιτσιπάς, 27ος στην ATP. «Αυτή είναι η κορυφαία νίκη της καριέρας μου».

Ο Τσιτσίπας θα βρει στον επόμενο γύρο τον 21χρονο Αλεξάντρ Ζβέρεφ (σήμερα 21:00), έναν άλλο πολύ εξέχοντα εκπρόσωπο της νέας γενιάς, που απέκλεισε εύκολα την περασμένη εβδομάδα τον Ελληνα πρωταθλητή , στα ημιτελικά του τουρνουά της Ουάσινγκτον.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter