Ο Τζόκοβιτς «βασιλιάς» στην Αυστραλία, 3-0 τον Ναδάλ (video)

Ο Τζόκοβιτς «βασιλιάς» στην Αυστραλία, 3-0 τον Ναδάλ (video)

Πραγματοποιώντας μία εμφάνιση βγαλμένη από τα highlights της καριέρας του ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβλήθηκε με 6-3, 6-2, 6-3 επί του Ναδάλ και κατέκτησε για έβδομη φορά το Australian Open γράφοντας ιστορία.

Για έβδομη φορά στην καριέρα του ο Νόβακ Τζόκοβιτς έφτασε στην κατάκτηση του Australian Open. Ο Σέρβος τενίστας πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση επιβλήθηκε με 6-3, 6-2, 6-3 και έφτασε τον 15ο τίτλο του σε Grand Slam.

Γενικότερα δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την εμφάνιση του “Νόλε” η οποία άγγιξε το τέλειο. Αρκεί μόνο να αναφέρουμε ότι ο Τζόκοβιτς έκανε μόλις εννιά αβίαστα λάθη!

Ο Σέρβος ήταν καταιγιστικός, είχε απαντήσεις σχεδόν σε ότι και αν δοκίμασε ο Ναδάλ και ταυτόχρονα πίεζε τον αντίπαλο του. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ισπανός έκανε 28 αβίαστα λάθη, ενώ δημιούργησε μόλις ένα break point.

_x000D_
_x000D_

Το ματς: Ο Τζόκοβιτς ξεκίνησε ιδανικά τον τελικό αφού κράτησε αρχικά εύκολα το σερβίς του, στη συνέχεια έκανε γρήγορα το break και μετά ξανακράτησε το σερβίς του για να προηγηθεί με 3-0. Από εκεί και πέρα ο Σέρβος έκανε διαχείριση του προβαδίσματος που είχε και έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-3.

Στο δεύτερο όλα κρίθηκαν στο πέμπτο και το έκτο game. Ο Τζόκοβιτς έκανε αρχικά το break και προηγήθηκε με 3-2, αλλά ο Ναδάλ τον απείλησε με break back. Ο Σέρβος άντεξε προηγήθηκε με 4-2 και στη συνέχεια πήρε και τα άλλα δύο games για να κάνει το 2-0 με 6-2!

_x000D_
_x000D_

_x000D_
_x000D_

Στο τρίτο σετ ο Ναδάλ τα έδωσε όλα, έκανε ότι καλύτερο μπορούσε, αλλά ο Τζόκοβιτς έμοιαζε με ρομπότ! Ο Σέρβος κρατώντας την ψυχραιμία του σε όλα τα κρίσιμα σημεία του ματς έφτασε στην κατάκτηση και του τρίτου σετ με 6-3 και πανηγύρισε με την ψυχή του την κατάκτηση του Australian Open.

Πηγή: sport24.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter