Ο Τζόρνταν είναι ο… GOAT: Η ιστορία που θυμήθηκε ο Μπάιρον Σκοτ! (video)

Ο Τζόρνταν είναι ο… GOAT: Η ιστορία που θυμήθηκε ο Μπάιρον Σκοτ! (video)

Ο Μάικλ Τζόρνταν μπορούσε να σκοράρει όσους πόντους ήθελε, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, και η ιστορία που αφηγείται ο Μπάιρον Σκοτ το επιβεβαιώνει.

Ο Μπάιρον Σκοτ διαθέτει εμπειρία 1073 αγώνων στο ΝΒΑ και όπως είναι λογικό οι αναμνήσεις είναι πολλές. Μία από αυτές περιλαμβάνει τον… goat Μάικλ Τζόρνταν.

To ελληνικό κοινό τον θυμάται φυσικά από το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό αλλά τα κορυφαία μπασκετικά χρόνια του άλλοτε Αμερικανού παίκτη άνηκαν στους Λέικερς, με τους οποίους κατέκτησε 3 πρωταθλήματα (1985, 1987, 1988).

Δείτε το βίντεο και όσα αναφέρει ο Μπάιρον Σκοτ…

“Ήταν ένα παιχνίδι κόντρα στους Σικάγο Μπουλς στο Λος Άντζελες. Δυστυχώς, εγώ είχα τραυματιστεί στον αστράγαλο και δεν μπορούσα να αγωνιστώ. Λέω δυστυχώς γιατί το απολάμβανα όταν έπρεπε να μαρκάρω τον Μάικλ Τζόρνταν. Δεν ήθελα ποτέ να τον εκνευρίζω. Έβαζε κάποιο σουτ στο πρόσωπο σου; Του έλεγες «μπράβο Μάικλ, καλό σουτ!». Δεν του μιλούσες άσχημα γιατί θα σου έβαζε 60. Προσπαθούσες να τον σκοτώσεις με ευγενικό τρόπο.

Λίγο πριν το τζάμπολ λοιπόν και ενώ επιχειρούσαμε τα τελευταία σουτάκια, συναντιόμαστε στο κέντρο του γηπέδου. Μου λέει «Τι γίνεται Μπάιρον, έμαθα δεν θα παίξεις απόψε». Τον ενημερώνω πως έχω χτυπήσει στον αστράγαλο και με ρωτάει «Ποιος θα με μαρκάρει;». Τον ενημερώνω πως θα είναι ο Άντονι Πίλερ. Με κοιτάζει και μου απαντάει: «Χαχαχα, 50 πόντοι!».

Στη συνέχεια πήγα στον Άντονι Πίλερ και τον προειδοποίησα πως ο MJ θα σκοράρει πιθανότατα 50 πόντους απόψε και καλό είναι να μην τον εκνευρίσεις. Τελικά σκόραρε 54…”

Πηγή: eurohoops.net

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter