Ο Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά παράταση μιας εβδομάδας για να κατέλθει στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου ζητά παράταση μιας εβδομάδας για να κατέλθει στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στις εκλογές για την νέα ηγεσία στο ΚΙΝΑΛ εξέφρασε επίσημα στη Χαριλάου Τρικούπη ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ και βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης Βασίλης Κεγκέρογλου ο οποίος ζητά παράταση της διαδικασίας για να συλλέξει 5000 υπογραφές μελών.

Το απόγευμα της Πέμπτης (14.10.2021) έστειλε επιστολή προς Επιτροπής Δεοντολογίας, Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) υπό τον Θόδωρο Καπετανάκη, με την έκφραση της βούλησής του να θέσει υποψηφιότητα και με αίτημα να του δοθεί χρόνος ως την Πρασκευή 22.10.2021 για τη συγκέντρωση υπογραφών που αποτελούν προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η υποψηφιότητα.

Στην επιστολή του ο Βασίλης Κεγκέρογλου, απευθυνόμενος προς τα μέλη της ΕΔΕΚΑΠ αναφέρει: «Σας καταθέτω το ενδιαφέρον μου να υποβάλλω υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη Πρόεδρου του Κινήματος Αλλαγής και παρακαλώ να μου χορηγήσετε το μητρώο μελών του Κινήματος.

Παράλληλα, λόγω της αλλαγής των δεδομένων, παρακαλώ για τη χορήγηση της απαραίτητης προθεσμίας – τουλάχιστον μιας εβδομάδας, δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 22/10/2021- προκειμένου να την υποβάλλω μαζί με τις απαραίτητες υπογραφές».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter