Ο Βελόπουλος, τα καλαμαράκια του Ράπτη και τα… πρόστιμα πολιτών στο iefimerida

Ο Βελόπουλος, τα καλαμαράκια του Ράπτη και τα… πρόστιμα πολιτών στο iefimerida

Επίθεση στον ιδιοκτήτη του iefimerida.gr και φίλο -όπως τον αποκάλεσε- των Άδωνη Γεωργιάδη και Θάνου Πλεύρη εξαπέλυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος για το ενσταντανέ του Χρήστου Ράπτη σε μεζεδοπωλείο στην Πλάκα εν μέσω καθολικού lockdown.

«Πληρώσατε εκατ. ευρώ στα ΜΜΕ για να τρομοκρατούν τον κόσμο» είπε από το βήμα της Ολομέλειας ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και πέρασε στο προκείμενο. «Αυτός ο κύριος του iefimerida άνοιξε ουζερί δικό του ενώ είχαμε καθολικό κλείσιμο την Καθαρά Δευτέρα» σχολίασε και συνέχισε περιγράφοντας με παραστατικότητα ότι «ο κ. Ράπτης του iefimerida έβαλε το ουζάκι του, τα τυροπιτάκια του, τα ωραία καλαμαράκια του στην Πλάκα».

Δείχνοντας την επίμαχη φωτογραφία, τόνισε απευθυνόμενος στους Θ. Πλεύρη και Αδ. Γεωργιάδη: «Να τον χαίρεστε τον φίλο σας που παραβίασε τα μέτρα». Κατηγόρησε δε τον ιδιοκτήτη του site για «θράσος που δεν έχει όρια», αφού το iefimerida «κάθε μέρα μιλά για πρόστιμα που πρέπει να επιβληθούν, να κλειστούν οι Έλληνες στο σπίτι τους αλλά ο ίδιος κάνει βόλτες στην Πλάκα».

Μάλιστα, έψεξε το iefimerida για fake news και κατέληξε διαπιστώνοντας πως «η πλάκα τελείωσε με καλά αμειβόμενα site της ΝΔ».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter