O Vin Diesel των ταινιών «Fast & Furious» κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση – Τι απαντά

O Vin Diesel των ταινιών «Fast & Furious» κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση – Τι απαντά

Μήνυση εις βάρος του ηθοποιού Vin Diesel κατέθεσε η πρώην βοηθός του για σεξουαλική κακοποίηση.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, φέρεται να συνέβη το 2010 στην Ατλάντα, όπου ο ηθοποιός γύριζε το «Fast Five».

Η πρώην βοηθός του, Asta Jonasson, δηλώνει ότι ο Diesel αρχικά την έφερε στη σουίτα του ξενοδοχείου του στο St. Regis Hotel και την ανάγκασε να πέσει στο κρεβάτι.

Σύμφωνα με τη μήνυση, του ζήτησε να σταματήσει και κινήθηκε προς την πόρτα, αλλά εκείνος ήρθε κοντά της και τη χούφτωσε και τη φίλησε στο στήθος. Προσπάθησε να της κατεβάσει το εσώρουχο και εκείνη ούρλιαξε και έτρεξε προς το μπάνιο. Στη συνέχεια ο Diesel φέρεται να την κόλλησε στον τοίχο, οπότε και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται.

Λίγο αργότερα η αδερφή του ηθοποιού, Samantha Vincent και πρόεδρος της εταιρείας του, τηλεφώνησε στην Jonasson και την απέλυσε.

Στην αγωγή που κατέθεσε η καταγγέλλουσα αναφέρεται: «Της ήταν σαφές ότι απολύθηκε επειδή δεν ήταν πλέον χρήσιμη -ο Vin Diesel την είχε χρησιμοποιήσει για να εκπληρώσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες και εκείνη είχε αντισταθεί στις σεξουαλικές του επιθέσεις. Η κ. Jonasson ένιωθε σαν να ήταν ένα σκουπίδι που έπρεπε να πεταχτεί. Η κ. Jonasson ένιωσε αβοήθητη, η αυτοεκτίμησή της κατεδαφίστηκε και αμφισβήτησε τις δικές της ικανότητες και το κατά πόσον μια επιτυχημένη καριέρα θα απαιτούσε να ανταλλάξει το σώμα της για την ανέλιξη».

Σύμφωνα με το Wealth of Geeks, εκτός από τη σεξουαλική κακοποίηση, η αγωγή κατηγορεί επίσης τον Vin Diesel για διακρίσεις λόγω φύλου, παράνομη απόλυση, αντίποινα και αμελή εποπτεία. Ο ίδιος δεν έχει ακόμη σχολιάσει δημόσια τη μήνυση.

Διαβάστε επίσης:

Ο ηθοποιός Τζέιμι Φοξ κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση

Αυτοκτόνησε η ηθοποιός που κατηγόρησε τον Ζεράρ Ντεπαρτιέ για σεξουαλική επίθεση

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter