O Βορίδης αλωνίζει στα (ακρο)δεξιά του Μαξίμου και ετοιμάζει ταξίδι για Κατάρ

O Βορίδης αλωνίζει στα (ακρο)δεξιά του Μαξίμου και ετοιμάζει ταξίδι για Κατάρ

Υπερδραστήριος προεκλογικά ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης εντός και εκτός Ελλάδας, από τη Βουλή μέχρι το Κατάρ!  Στο ελληνικό κοινοβούλιο ανέλαβε χρέη υπερασπιστή του Μαξίμου για το ζήτημα των υποκλοπών, ενισχύοντας τη συσκότιση που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση της ΝΔ. Αλωνίζει πολιτικά και ψηφοθηρεί  όπου βρεθεί και σταθεί ο υπουργός Εσωτερικών, που προ ετών «προέτρεπε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για παρεμβάσεις στο κράτος και στους θεσμούς ώστε να μην ξαναέρθει η Αριστερά στην εξουσία, «γιατί οι ιδέες της είναι ελαττωματικές».

Δείχνει παράλληλα με πόσο διαφορετικό ρυθμό μπορεί να ενεργοποιεί τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης Μητσοτάκη- αργά  όταν πρόκειται για το εργατικό δυστύχημα στο δήμο Ξυλοκάστρου με την εργάτρια καθαριότητας, γρήγορα όταν τίθενται θεσμικά εμπόδια στην αντιπροσώπευση των αιρετών στα δημοτικά συμβούλια και ταχύτατα όταν φρενάρονται λαϊκές διεκδικήσεις ή όταν οδηγούνται στα δικαστήρια  εργαζόμενοι  για να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική απεργία-αποχή εργαζομένων που αντιδρούν  στην υποβάθμιση δημόσιων υπηρεσιών και στην εκχώρηση αρμοδιοτήτων σε ιδιώτες, όπως πρόσφατα κατήγγειλε  η Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (ΠΟΕ-ΟΤΑ).

Τώρα ο Μάκης Βορίδης έχει μια ακόμα υποχρέωση εκτός ελληνικής επικράτειας, μια δραστηριότητα εκ των καθηκόντων του ως υπουργού και ετοιμάζεται  για τριήμερο ταξίδι στο Κατάρ. Έχει προγραμματίσει επίσκεψη στη Ντόχα από 29/1/2023 έως 1/2/2023 «προκειμένου να συμμετάσχει σε εργασίες συνεδρίου και σε διασκέψεις των φορέων UNOCT  και  OSCE PA», όπως αναφέρει έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών ( Αριθ. πρωτ.: 6159/25.1.2023) που παρουσιάζει το Documentonews.gr.   Τι είναι αυτοί οι φορείς; Ο Οργανισμός UNOCT (United Nations Office of Counter-Terrorism )  είναι το Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών για την Καταπολέμηση της Τρομοκρατίας  και το  OSCE PA   είναι Ινστιτούτο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη.

Διαβάστε το σχετικό έγγραφο:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter