Ο Βορίδης, οι εκλογές και οι αποκαλύψεις

Ο Βορίδης, οι εκλογές και οι αποκαλύψεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιπιλίζει εδώ και μήνες την καραμέλα ότι είναι η προσωποποίηση της συνέπειας και ως εκ τούτου οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της τετραετίας. Κρατάει κρυφή την ημερομηνία, προσπαθώντας να επιλέξει την πιο κατάλληλη για αυτόν.

Ο αρμόδιος όμως να τις διεξαγάγει υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης βρισκόμενος σε κομματική εκδήλωση στη Ζαχάρω Ηλείας την πρόδωσε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πατρίς».

Ο και δικηγόρος υπουργός δεν είναι από αυτούς που δεν μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό. Ως εκ τούτου για άλλον λόγο έδωσε τις επικρατέστερες για εκλογές ημερομηνίες. Και ο πιθανότερος είναι ότι ο πρωθυπουργός και η Νέα Δημοκρατία έχουν πιεστεί πολύ από τις αποκαλύψεις του Documento αλλά και άλλων φιλικών μάλιστα προς αυτούς εφημερίδων για τα έργα και τις πράξεις τους τα τελευταία χρόνια.

Και έδωσαν το σύνθημα να σοβαρευτούν τα κομματικά στελέχη και να αρχίζουν να δουλεύουν σοβαρά γιατί αλλιώς κινδυνεύει να χαθεί η πρωτιά.

Φαίνεται ότι δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στα έργα τους και χρειάζεται κάποιος να ενεργοποιήσει τα στελέχη τους που έχουν λουφάξει μετά τις αποκαλύψεις. Και ποιος ο καταλληλότερος από τον Μάκη Βορίδη;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter