Ο Χ. Θεοχάρης κρίνει θετική την απουσία της Ελλάδας από τη σύσκεψη για τη Λιβύη

Ο Χ. Θεοχάρης κρίνει θετική την απουσία της Ελλάδας από τη σύσκεψη για τη Λιβύη

Για να δικαιολογήσουν οι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη την μη πρόσκληση της Ελλάδας στη σύσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη προβαίνουν σε δηλώσεις που ξεπερνούν τη φαιδρότητα.

Στη λογική αυτή λοιπόν ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης  κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης του με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση στον τηλεοπτικό σταθμό Open προχώρησε σε μια δήλωση αναφέροντας ότι είναι θετικό γεγονός η απουσία της Ελλάδας τόσο από την προηγούμενη όσο και από την επικείμενη σύσκεψη η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, αναφέροντας ότι ήταν παρούσα με τις πράξεις της.

Ο υπουργός Τουρισμού έφτασε στο σημείο, προκειμένου να δικαιολογήσει τη μη κλήση της Ελλάδας και στις δύο συνδιασκέψεις, να ισχυριστεί ότι, «εκ των υστερών», κρίνει ως θετική η απουσία της χώρας από την πρώτη όσο και από την επικείμενη! «Είναι δυνατόν να λέτε ότι είναι θετικό να λείπει η χώρα μας από τα διεθνή φόρα;», απάντησε ο Αλ. Χαρίτσης στον Χ. Θεοχάρη. Επιπλέον, υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε δεσμευτεί πως, αμέσως μετά την πρώτη συνδιάσκεψη, θα φρόντιζε να είναι παρούσα στη δεύτερη.

https://www.facebook.com/left.gr/videos/1013618239023823/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter