Ο Χ. Θεοχάρης κρίνει θετική την απουσία της Ελλάδας από τη σύσκεψη για τη Λιβύη

Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης

Για να δικαιολογήσουν οι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη την μη πρόσκληση της Ελλάδας στη σύσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη προβαίνουν σε δηλώσεις που ξεπερνούν τη φαιδρότητα.

Στη λογική αυτή λοιπόν ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης  κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης του με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση στον τηλεοπτικό σταθμό Open προχώρησε σε μια δήλωση αναφέροντας ότι είναι θετικό γεγονός η απουσία της Ελλάδας τόσο από την προηγούμενη όσο και από την επικείμενη σύσκεψη η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, αναφέροντας ότι ήταν παρούσα με τις πράξεις της.

Ο υπουργός Τουρισμού έφτασε στο σημείο, προκειμένου να δικαιολογήσει τη μη κλήση της Ελλάδας και στις δύο συνδιασκέψεις, να ισχυριστεί ότι, «εκ των υστερών», κρίνει ως θετική η απουσία της χώρας από την πρώτη όσο και από την επικείμενη! «Είναι δυνατόν να λέτε ότι είναι θετικό να λείπει η χώρα μας από τα διεθνή φόρα;», απάντησε ο Αλ. Χαρίτσης στον Χ. Θεοχάρη. Επιπλέον, υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε δεσμευτεί πως, αμέσως μετά την πρώτη συνδιάσκεψη, θα φρόντιζε να είναι παρούσα στη δεύτερη.

Θεοχάρης: «Θετικό γεγονός» η απουσία της Ελλάδας από τη συνδιάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη!

«Θετικό γεγονός» η απουσία της Ελλάδας από τη συνδιάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη: Απίστευτη δήλωση από τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη.

Gepostet von left.gr am Freitag, 14. Februar 2020
ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.